Na Brdu oprez: ''Čim su u Superligi, jasno je da poseduju kvalitet''

Autor: Beta Beta
petak 14.08.2020.
17:45
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Milan Savić rekao je danas da gostovanje Zlatiboru u narednom kolu Super lige njegovoj ekipi treba da bude "samo jedan stepenik" ka cilju, plasmanu u Evropu.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog gostuju sutra ekipi Zlatibora, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.

"Oni jesu debitanti u Super ligi, ali čim su tu, jasno je da poseduju kvalitet. Možda su mala nepoznanica, ali smo se spremili za njih i idemo po tri boda. Ako ponovimo prethodne partije, nadam se da neće biti problema", rekao je Savić, prenosi klub.

"U ovakvoj ligi, svaki bod je veoma bitan, a posebno pobede na strani. Voleo bih da se ustalim u startnoj postavi i da sa Čukaričkim izborim Evropu, a gostovanje u Zlatiboru treba da nam bude samo jedan stepenik ka tom cilju", rekao je Savić.

Savić je na Banovo brdo stigao prošle zime iz belgijskog Mehelena. U finišu prošle sezone debitovao je za Čukarički, a u prva tri kola tekućeg šampionata bio je starter.

"Iskreno, trebalo mi je da malo vremena da se priviknem, nije bilo lako u početku. Ali, svestan sam bio da je Čukarički sjajna sredina za mlade igrače, brojni raniji slučajevi su to mogli da potvrde. Krajem prošle sezone sam zaigrao u prvom timu, a pripreme na Zlatiboru su mi baš prijale. Posle toga je sve bilo mnogo lakše", kazao Savić, momak rođen u Bijeljini 2000. godine.

Čukarički je u prva tri kola osvojio sedam bodova od mogućih devet. Tim s Banovog brda pobedio je Inđiju i Rad, a kako je naveo Savić, "u šaci je imao i trijumf protiv Vojvodine u Novom Sadu".

"Lično, presrećan sam što se otvorio prostor i što sam dobio šansu, trudiću se da je iskoristim svaki naredni put. Svestan sam konkurencije, sve su to sjajni momci, ali uvek gledam samo sebe i svoje igre", rekao je Savić.
-
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke