Muslin "skenira" kandidate, spisak za Gruziju 9. marta

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.02.2017.
18:58
Izvor: Beta

Strateg "Orlova" obelodanio je kada će saopštiti spisak igrača za duel sa Gruzijom i otkrio koje će kandidate za dres sa državnim grbom pratiti u danima koji slede.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da on i njegovi saradnici pomno prate forme srpskih fudbalera i najavio da će spisak igrača na koje računa za kvalifikacionu utakmicu protiv Gruzije biti objavljen 9. marta.

"Sutra odlazim u Francusku kako bih obnovio profi licencu, a u isto vreme iskoristiću priliku da pogledam nekoliko utakmica u kojima će akteri biti naši igrači", rekao je Muslin za sajt Fudbalskog saveza Srbije i dodao da će potom ići u Belgiju kako bi gledao mečeve Anderlehta, za koji nastupaju Ivan Obradović i Uroš Spajić, i Genta, za koji igra Stefan Mitrović.

Slavoljub Muslin je dodao da su i njegovi saradnici širom Evrope i da prate ostale reprezentativce.

"I moji saradnici su prisutni na mnogim stadionima, tako je Goran Đorović minulog vikenda posmatrao susret Selta - Osasuna, odnosno Braga - Benfika, Zoran Filipović je ispratio formu Lazara Markovića, a uskoro ide u Tursku kako bi gledao Jagoša Vukovića u dresu Konje. Pred nama je mnogo aktivnosti, želja nam je da se uverimo u trenutno stanje svakog igrača, a spisak za Gruziju objaviću 9. marta", rekao je Muslin.

Za utakmicu sa Gruzijom u petom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiju, selektor neće moći da računa na Matiju Nastasića i Aleksandra Kataija zbog parnih kartona, ali su svi ostali u konkurenciji.

Srbija je posle četiri utakmice druga u Grupi D sa osam bodova, dva manje od vodeće Republike Irske i dva više od trećeplasiranog Velsa. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Tuesday, 21.02.2017
01:05

Svaka cast za predanost

avatar
CZYNWA
Monday, 20.02.2017
22:57

Росић не само синоћ, него генерално игра одлчно.

avatar
relja kg
Monday, 20.02.2017
22:22

Po oceni Portugalski sportskih novina Srpski internacionalac u redovima Brage Lazar Rosic proglasen je za igraca sinocne utakmice.Bravo za sve Srpske igrace u Portugalu

avatar
relja kg
Monday, 20.02.2017
22:18

Rosic je po izvestaju portugalske sportske stampe sinoc bio ubedljivo najbolji igras utakmice.Svaka cast

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.02.2017
21:26

E, bas je fotografija u skladu sa kandidatima. Kakav Jagos Vukovic i Stefan Mitrovic, kakvi Vladimir Stojkovic i Dusko Tosic, jao...

avatar
Nikki92CFC
Monday, 20.02.2017
20:56

u italiji ga ocigledno niko ne interesuje iako Basta, Ljajic, Maksimovic i MS objektivno zasluzuju da igraju i u prvih 11.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 20.02.2017
23:06

A i Darko Lazovic zasluzuje poziv makar na onaj siri spisak od 26-27 imena...