Muslin: "Od pozvanih igrača očekujem..."

Autor: Beta Beta
utorak 10.05.2016.
14:13
Izvor: Beta

Strateg reprezentacije Srbije oglasio se tokom popodneva povodom spiska igrača koji je objavio za predstojeće kontrolne mečeve sa Kiprom, Izraelom i Rusijom.

sport-express.ru
sport-express.ru

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izjavio je danas da je pozvao 32 igrača na pripremne utakmice da bi se upoznao sa svima, ali i da bi oni mogli da se upoznaju s njegovim načinom rada.

"Pozvao sam ovoliko igrača da bih se sa svima njima upoznao, ali i da bi svi oni mogli da se upoznaju s mojom vizijom i principima po kojima će se ubuduće raditi i funkcionisati u reprezentaciji. Ovako smo pokazali da su vrata reprezentacije svima otvorena, čak i onima koji trenutno iz objektivnih razloga nisu sa nama. Isključivo će od njih samih zavisiti ko će biti pozivan za naredne reprezentativne akcije", rekao je  Muslin za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Reprezentacija će se okupiti 23. maja u sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

"Od svih igrača se očekuje da svojim ponašanjem na terenu, ali i van njega, kao i odnosom prema obavezama na svakom treningu, pokažu i dokažu da su oni najbolje što Srbija ima", rekao je Muslin.

Srbija igra protiv Kipra 25. maja u Užicu, protiv Izraela 31. maja u Novom Sadu, i protiv Rusije 5. juna u Monte Karlu. Te utakmice su poslednja provera reprezentacije pred početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, koje "Orlovi" počinju 5. septembra u Beogradu protiv Republike Irske.

"Slede nam veoma važne provere u kojima će se iskristalisati tim za početak kvalifikacija i siguran sam da će za sve njih to biti veliki motiv. Srbija u predstojeće tri utakmice mora da pokaže da ima kvalitet da se nađe na SP u Rusiji. Upravo ovim mečevima moramo da krenemo da gradimo ambijent i zaslužimo podršku navijača koja nam je neophodna da bismo ostvarili cilj", rekao je Muslin.

Ukoliko vas interesuje koje je sve igrače Slavoljub Muslin izostavio sa spiska a bivali su pozivani na reprezentativna okupljanja u prethodnih godinu dana, to možete pogledati OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 10.05.2016
15:09

P.S. Moze i Dmitrovic umesto Vanje...

avatar
Tuesday, 10.05.2016
15:05

Jos pet za spisak za paraSP:-D : Vanja Milinkovic-Savic, Stojkovic, Srnic, Jojic, Pesic.

avatar
Tuesday, 10.05.2016
14:24

Radunovic- Gajic, Vilotic, Pejcinovic, Antonov- Radovic, Kacar, Ivanic, Radoja (uf, kakav samo sklop na sredini terena), Sulejmani- Djurdjic. Klupa: Lukac, Veljkovic, Obradovic, Petrovic, Basta, Djuricic, Skuletic. Hajde da odmerimo snage, Muslin sa svojim timom, ja sa ovih 18:-D