Muslin: "Grof ruši rekord, Zvezdi titula"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.11.2015.
10:53
Izvor: Sportske.net

Jedan od najuspešnijih trenera u novijoj istoriji Crvene zvezde Slavoljub Muslin rekao je da je titula rezervisana za crveno-bele i Grofu Božoviću poželeo da obori rekord od 17 vezanih pobeda u ligi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde krupnim koracima hitaju ka tituli prvaka iako je odigrano tek 18 kola u domaćem šampionatu. Sa 15 vezanih pobeda u Superligi crveno-beli suvereno drže čelo tabele zbog čega i bivši strateg Crvene zvezde Slavoljub Muslin ne vidi kako bi njegov nekadašnji klub mogao da ostane bez titule.

"Bez neke uvrede, ali titula je rezervisana za Zvezdu. Videlo se već na derbiju da Crvena zvezda ima tim od ugleda, a postignuti rezultati su ostvareni zbog skladnosti igrača i sjajne atmosfere" ocenio je Muslin u izjavi za "Sport".

Crveno-beli su nanizali 15 uzastopnih pobeda u Superligi, a poznato je da rekord po broju vezanih pobeda u domaćem šampionatu drži upravo Slavoljub Muslin čiji je tim nanizao 17 trijumfa u sezoni 2000/2001.

"Poznajem dobro Božovića i u Rusiji smo se nadmetali. Njegova koncepcija rada sa da se pokazuje kao pun pogodak. Nemam dilemu da li će oboriti moj rekord" poručuje Muslin.

Podsećamo da je Slavoljub Muslin u dva mandata na klupi Crvene zvezde osvojio dve "duple krune" i titulu, a tim Miodraga Božovića moraće da savlada još Voždovac, Čukarički i Radnik ukoliko želi da nadmaši rekord koji je postavila generacija 2000/2001.

Recimo i to da crveno-beli narednu utakmicu igraju na domaćem terenu protiv Voždovca, što znači da će na putu ka rušenju rekorda Slavoljuba Muslina ekipi stajati praktično samo Čukarički koji će na domaćem terenu pokušati da zaustavi Crvenu zvezdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Wednesday, 25.11.2015
20:24

Za titulu ce biti dovoljno, ako ako ostvarimo jos sest pobeda za redom.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 25.11.2015
18:12

Postavljamo nove standarde i rusimo rekorde. Zivela Zvezda i nasa majku Srbija.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 25.11.2015
14:38

Postavljamo nove standarde i rusimo stare rekorde. To je Zvezda, zivela Zvezda i nasa majka Srbija.

avatar
jv
Wednesday, 25.11.2015
14:00

Veliki covek i trener, jos veci zvezdas. Zvezda je dobar fudbal igrala pod Muslinon i sada pod Bozovicem. To je samo dokaz da je najbitniji trener i pokazuje u kom pravcu treba ici. Ponuditi Bozovicu petogodisnji ugovor uz povecanje plate, vratice nam se stostruko.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 25.11.2015
12:16

Postavljamo nove standarde i rusimo rekorde. Zivela Zvezda i nasa majka Srbija.

avatar
Dropkick Murphys
Wednesday, 25.11.2015
11:57

Veliki Slavoljub Muslin...........NAdam se da cu ga gledati na klupi Zvezde opet,nekada,jednom,a smatram i da bi bio odlican kao selektor..............