Musemić: "Turnir prijateljstva mnogo znači mladim igračima"

Autor: Beta Beta
sreda 25.05.2016.
16:42
Izvor: Beta

Nekadašnji fudbaler Sarajeva i Crvene zvezde Husref Musemić rekao je danas da rado dolazi na Turnir prijateljstva u Bijeljini, na kojem, kako je ocenio mladi igrači sklapaju nova prijateljstva.

turnirprijateljstva.com
turnirprijateljstva.com

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Sarajeva i Crvene zvezde Husref Musemić rekao je danas da rado dolazi na Turnir prijateljstva u Bijeljini, na kojem, kako je ocenio mladi igrači sklapaju nova prijateljstva.

"Dolaziću uvek na ovaj turnir. Sam naziv vam govori puno - Turnir prijateljstva. Osim što ti momci žele da pokažu šta znaju u fudbalu oni žele i da se druže, da sklapaju nova prijateljstva koja će im sigurno mnogo značiti", rekao je Musemić za sajt turnira.

Musemić je na početku prošle sezone postao trener Slobode iz Tuzle. On je sa Slobodom osvojio drugo mesto u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a titula im je izmakla u samoj završnici prvenstva.

"Jeste izmakla, bilo je tu mnogo dobrih i loših stvari kao što je normalno u fudbalu. Mogli smo možda više da uradimo, ali i ovo što smo uradili je bilo dosta dobro. Imali smo preveliki broj utakmica u kratkom periodu i relativno mali igrački kadar. Mali fond igrača sam mogao da koristim i to je verovatno presudilo da dva kola pre kraja definitivno izgubimo trku za titulu", rekao je Musemić.

On je izrazio nadu da će se Sloboda adekvatno pojačati za narednu sezonu i da će uspeti da ponovi dobre rezultate.

Regionalni Turnir prijateljstva za mlađe kateogerije počeo je juče u Bijeljini i trajaće do 29. maja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke