Musa u Beogradu - Kako se čita prezime Partizanovog pojačanja?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.01.2019.
14:48
Izvor: Sportske.net

Partizanovo prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku stiglo je u Beograd tokom dana. Na aerodromu je kratko govorio o očekivanjima i izgovoru prezimena koje je mnoge zbunilo.

beg.aero
beg.aero

Povezane vesti

Vicešampion Srbije zakazao je za četvrtak promociju prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku, a momak koji će sutra ozvaničiti saradnju sa crno-belima već je stigao u Beograd.

Dosadašnji član norveškog Stabeka, Musa Nđaj (više o prezimenu kasnije) rekao je da dolazi u klub bogate tradicije priznat u evropskim okvirima.

"Partizan je veliki klub, bogate tradicije. Prošle sezone igrao je jako dobro u Evropi, tako da se radi o velikom klubu, klubu za svako poštovanje", rekao je novi fudbaler Partizana.

Momak rođen u Oslu vuče korene iz Gambije, a u Partizan stiže kao slobodan igrač. O svom novom klubu raspitivao se kod sportskog direktora i fudbalera koji su nastupali u Super ligi.

"Nisam znao toliko mnogo, ali sam razgovarao sa velikim brojem ljudi. Sportski direktor Ilijev mi je objasnio mnogo toga, a pričao sam i sa nekim igračima koji su imali prilike da nastupaju u ovoj ligi i koji su mi rekli da pravim veliki korak u karijeri", dodao je krilni vezista.

Musa je otkrio da je ove zime imao više od deset ponuda, a potom je objasnio kako bi trebalo izgovarati njegovo prezime. Nije Enžie, nije Endžije, ali ni Nžije, Ndžije... Musa je svoje prezime izgovrio kao (E)Nđaj. Kako sada stoje stvari, najbolje rešenje biće da ga zovu po imenu.

"Očekujem da se borimo za trofej u Kupu i plasman u Ligu Evrope, možda i u Ligu šampiona. Ne znam, video sam da je Zvezda daleko ispred, ali u fudbalu je sve moguće", zaključio je Musa.

Promocija prvog pojačanja FK Partizan u zimskom prelaznom roku zakazana je za četvrtak u podne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke