MUP moli članove Partizanove Skupštine da mu ne prave posao!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.09.2016.
11:16
Izvor: Sportske.net

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović apelovao je danas na sve, uoči sutrašnje Izborne skupštine u Fudbalskom klubu Partizan, da se ponašaju dostojanstveno i da "policiji ne prave dodatni posao".

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nebojša Stefanović je novinarima rekao i da će, ukoliko taj skup bude prijavljen, policija prisustvovati i dodao da, ukoliko se održi u zatvorenom prostoru, organizatori nemaju obavezu da skup prijavljuju.

Upitan da li će policija prisustvovati, imajući u vidu incidente na prošloj sednici i zahteve nekih članova uprave, Stefanović je odgovorio da ne može da precizira da li će se to dogoditi.

"Ne mogu da vam kažem sa sigurnošću jer po zakonu, ukoliko organizatori prijave skup, policija će biti prisutna", dodao je on.

Skupština Partizana, na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo, održaće se u sredu, 14. septembra od 17 časova u Sportskom centru "Teleoptik".

Prethodna skupština prekinuta je zbog svađe dve struje koje pretenduju na rukovođenje klubom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Janbo Rićmi
Tuesday, 13.09.2016
13:24

A ko je vama gospodo iz patlidžana kriv što je politika 70 ili 80% u fudbalu???Vratite oteto!Ili će da gledamo hapše je live kao kad su demokrate Legendu Zvezda hapsili i kompromitovali,meni se sad gleda Zeka,Bjeka,Djura mutavi i ostali na prvom programu RTSa kako ulaze u kombi

avatar
Tuesday, 13.09.2016
14:15

I ovde si krenuo sa stanc-glupostima sa pokretne trake? Samo sto sam zavrsio sa citanjem tvojih baljezgarija Hahaha Slobodno ih sve ODMAH uhapsite, bice mi zao samo zbog Bjeke jer je legendaran i igrac i trener!

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 13.09.2016
15:14

Jel ti Tarmi neki rod? Rekao bih da jeste...

avatar
icericericer
Tuesday, 13.09.2016
11:42

Сумњиво ми је ово, као да најављује нешто...

avatar
Tuesday, 13.09.2016
11:18