Muke za Miloja - Dvojac ne putuje u Dansku, pod znakom pitanja još jedan prvotimac!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 11.08.2019.
23:41
Izvor: Sportske.net

Stižu nove informacije, dvojac je definitivno otpao.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda u utorak od 20h gostuje u Danskoj tamošnjem šampionu Kopenhagenu u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prvi susret na stadionu "Rajko Mitić" okončan je remijem 1:1, kojim su, jasno, zadovoljniji Danci.

Strelac jedinog gola u Beogradu Milan Pavkov, se tokom prvog poluvremena utakmice i povredio, u drugom nije ni kročio na teren, podvrgnut je intenzivnim terapijama kako bi se oporavio za revanš, ali prognoze nisu dobre.

On nije mogao da da svoj maksimum na prvom treningu nakon odrađenih terapija i jako su male šanse da zaigra u Kopenhagenu.

Dok za Pavkova postoji minimalna šansa da zaigra, za Srđana Babića i El Fardu Bena je jasno da neće igrati u utorak.

Naime, pomenuti dvojac neće putovati sa saigračima u Dansku, danas se pojavila i informacija da reprezentativac Komora ima i ponudu na stolu, te i da bi mogao da napusti klub ovog leta.

Babić se povredio u prvom poluvremenu utakmice sa ekipom Mladosti iz Lučana u petak, u drugom poluvremenu ga je zamenio Degenek.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Šahmat
Monday, 12.08.2019
17:48

Nekako smo dosada mlako odradili prelazni rok.Nedostaje nam vrhunski napadač i oba krila.Krila moraju da budu brza i da driblingom mogu da naprave višak.

avatar
Brajkoo
Monday, 12.08.2019
16:54

Tvrdoglavi Milojevic umislio da je neki trener, posvadjao se sa pola ekipe(Savic,Stojkovic,Rodic,Ben...) a svi znamo da je za "njegove" uspehe zasluzan Terza

avatar
Consigliere 1927
Monday, 12.08.2019
07:51

Ja iskreno verujem da mi ove prolazimo. Imaju dobrih igraca, ali imamo i mi. Slabije igramo u gostima, ali mislim da ce proraditi nas inat zbog desavanja na Marakani. Napred Zvezdo, samo napred Zvezdo!

avatar
Dragan Nikolic
Monday, 12.08.2019
00:19

Боље се спремајте за Хелсинки! Шведи су као и немци,раде свих 90 мин.Звезда и комплетна не би прошла даље! Живи били па видели

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 11.08.2019
23:46

Koji god tim da pocne utakmicu Kopenhagen mora da padne.