Muke UEFA sa Araratom, ovo je današnji epilog?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.09.2020.
17:44
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Čekali smo čitav dan, a onda...

EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT
EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Povezane vesti

...A onda ćemo čekati i sutra!

Kako sada stoje stvari, UEFA danas NEĆE doneti konačnu odluku o mestu i terminu odigravanja utakmice Ararat-Jermenija - Crvena zvezda, preneo je večeras ''Žurnal'' svoja najnovija saznanja.

Prema tim informacijama, nadležni u UEFA su odlučili da ceo slučaj još jednom prenoći i da tek u utorak, posle najnovijeg sagledavanja situacije na relaciji Jermenija - Azerbejdžan, donesu konačnu odluku, ali kako vreme prolazi, rastu šanse da se igra u - Jerevanu!

Podsetimo, bilo je predviđeno da se Ararat-Jermenija i Crvena zvezda sastanu u četvrtak od 16 časova po našem vremenu, u Jerevanu, ali su tokom vikenda izbili ratni sukobi između Jermenije i Azerbejdžana u Nagorno-Karabahu, pa je utakmica dovedena u pitanje.

Bilo je tokom dana, kao i sinoć, mnogo spekulacija u vezi sa mogućim odlukama UEFA, od Zvezdinog zahteva da se igra na ''Marakani', preko zahteva Ararata da se igra u Jerevanu, ali da Zvezda doputuje preko Gruzije, do predloga za neutralni teren u Mađarskoj, Poljskoj, na Kipru, ili u Gruziji, što je alternativno rešenje koje je ponudio šampion Jermenije.

Pratićemo i večeras nove informacije, ali izgleda da će odluka ipak biti doneta sutra.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 29.09.2020
08:41

Ne znam koliko je opasno tamo igrati i koliko je to blizu ratnih desavanja. Igra se bez publike, vjerovatno nam je svejedno da li se igra tamo ili u Bugarskoj ili Rumuniji, ali kad je ratno stanje niko nije siguran kako ce se situacija razviti kroz 24h i da li ce gostujuca ekipa imati mogucnost da napusti zemlju. Boli me, kao i vecinu ovdje, sto kad su se kod nas desavale slicne stvari UEFA je ekspresno reagovala, a sad se moze igrai i u ratom zahvacenoj zemlji.

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 29.09.2020
04:30

U Gruziji. Najpoštenije i najrealnije