Mudrinski ukrao bodove Partizanu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 31.10.2018.
18:22
Izvor: Sportske.net

Ognjen Mudrinski doneo bod Čukaričkom.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Kada Vladimir Stojković nema niti jednu odbranu, a Čukarički samo jedan šut u okvir gola do 80. minuta, onda vam je sve jasno, domaći su danas imali dosta sreće.

Ekipa Zorana Mirkovića je danas remizirala na Banovom brdu, bilo je 1:1 (0:1).

Partizan je dobro igrao danas, dva puta su pogađali prečku, imali par dobrih šansi, postigli jedan gol u 4. minutu, ali sreće nije bilo.

Sve što smo videli u prvom poluvremenu, a da je bilo zanimljivo, desilo se ispred gola Čukaričkog, Partizan je napadao, a već u 4. minutu je postigao gol. Gabrijel Enake je dobio loptu od Gomeša, odlično gađao i pogodio za svoj prvi gol u dresu crno-belih.

Enake je imao još jednu šansu, a minut pre toga je Janković pogodio prečku, prethodno je i Belić malo zakačio loptu.

U nastavku Gomeš pogađa prečku, Enake šalje loptu malo iznad prečke. Inače, danas je Rumun briljirao, igrao sjajno, bio najbolji pojedinac na utakmici.

Ipak, u 82. minutu stiže kazna za propuštene šanse. Prva prilika za Čukarički, ubačena lopta sa desne strane, Mudrinski dobija loptu i pogađa za 1:1 pored nemoćnog Stojkovića!

Nakon toga, još dve šanse za Čukarički, Partizan nije pretio. Imao je šansu Vidosavljević kada mu je Stojković odbranio, a slična situacija i par minuta kasnije kada je Bogosavac mogao da zavije u crno svoj bivši klub.

Uglavnom, Partizan bolji, Čukarički srećniji, a ono što se beleži jeste ČETVRTI nerešeni ishod Partizana u poslednjih pet utakmica Super lige.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Thursday, 01.11.2018
18:07

Ovo nam je peti nereseni ishod u poslednjih sest kola, nije 80 nego 83.33%.

avatar
MALI PLAVI
Thursday, 01.11.2018
02:09

Mudrinski je jedan od najboljih špic igrača u Srbiji.

avatar
DouglasHaffernan
Thursday, 01.11.2018
00:54

Bravo Mudriiiiiiiiii anđele

avatar
razzorNo1
Wednesday, 31.10.2018
23:34

u jednom dijelu Beograda ludio i vrucina a u drugom minus devet... cudne misterije

avatar
Aleksandar-Saša Drmonjić
Wednesday, 31.10.2018
23:31

A da Partizan pokuša da napravi izmenu na tv ARENA,promeni komentatora,možda je problem tu...

avatar
ISTINA BOLI
Wednesday, 31.10.2018
21:46

Tacno se vidi da su pokradeni,mislim,pokradena je pamet njihovim igracima :D

avatar
zg partizan igokea
Wednesday, 31.10.2018
21:18

Partizan se jedva izvukao protiv drugog tima Cuke.

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 31.10.2018
20:28

Pa bilo je jedno 4 crvena i 28 zutih kartona za Cuku. Jel tako Zeljko?

avatar
Wednesday, 31.10.2018
20:27

Tone crno bela ladjaa

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 31.10.2018
19:47

Mudri hvala. Opet je Mustafi izrastao u junaka.
Dajte vremena Batici kazu iz uorave,budite strpljivi.
Ako batica kiksne jos koji put,dace preCednik pare za Ancelotija,pa kad daje za Trinkijerija dace i za Ancelotija...volite preCednika,ljubite mu skute

avatar
NemanjaVidic No1.
Wednesday, 31.10.2018
19:46

ko je sad kriv?ajmo panticu sudija,pomocni,glavni,mudrinski,trava,Zvezda itd

avatar
petar000
Wednesday, 31.10.2018
19:41

Ovo sam hteo da pisem i da je ostalo 1:0, jer meni pobeda, poraz, ili nereseno stvarno nisu bitni u ovoj "zavrsenoj" sezoni za nas. Komentarsem samo kako izgledamo na terenu.Da nismo dali gol iz prvog napada, ne bi ga ni dali, to je cinjenica. Definitivno smo ocajna ekipa, manje-vise zbog slabih igraca, ali generalno mi nismo tim. Mislim da treneri ili ne znaju, ili nemaju nacina da nateraju igrace kako da igramo. da se razumemo, zelja nije sporna, vidi se to da oni kao hoce i te stvari, trce, bore se, ali po meni je to jos tragicnije, jer to znaci da nema znanja. Znaci mi imamo dva velika problema kada napadamo, prvi je sto igraci koji su bez lopte ne znaju da traze slobodan prostor, da se ubacuju izmedju linija, da se nude za dodavanje, da dodavac ima vise opcija, previse su staticni, drze svoju poziciju i to je sve sto rade kada napadamo. A ako se neko od njih u deset takvih situacija i seti sta treba da radi na terenu onda po pravilu kasni pas od dodavaca, ili je taj pas bez ikakvg osecaja u aut, u noge protivniku i slicno. Znaci, generalno igramo tako da kada bi imali ekipu jacine (sta znam) Mladosti, ili Rada ja potpisujem da mi jedan jedini bod ne bi uzeli u ovoj ligi. Totalno dodirnih tacaka sa fudbalom nema nasa igra u napadu. Dalje, u odbrani imamo problem po levoj strani (gde ja i dalje tvrdim da je Miletic deset puta bolji igrac od Urosevica) i veeeliki problem kod Markovica koji ima sve preduslove da postane Cirkovic, ili Milos Ostojic. Znaci zablistao je na pocetku, a onda kako vreme odmice on je sve gori i sve veca rupa u toj odbrani. Sve u svemu, previse je igraca koji ne razmisljaju na prvu, koji moraju da loptu pet puta pipnu, da je usmere u pravcu gde zele da odigraju, da je zarolaju, zaustave, zgaze na nju, pa taj fudbal se ne igra, evo vec trideset godina. To vise ne prolazi. Znaci, trci u prostor i dodaj prvom kad god ti se ukaze prilika. A ne tri koraka unapred, pa dvadeset unazad. Celu utakmicu igramo po tom sablonu, donesemo za tri sekunde loptu do njihovog sesnaesterca, a onda je dodavanjima unazad vratimo do golmana. Znaci u sto slucajeva tako, pa cekaj bre, da li je to fudbal? Od Bate trener nikad, to sam znao i pre nego je dosao, a sad sam siguran u to. Uzimati svakom igracu koji zagradi loptu duze od tri sekunde i zbog toga je izgubi mesecnu platu, takodje svakom ko carini loptu po pola minuta, svakom ko vise od tri puta odigra pas unazad i mozda nesto od igre i napravimo.

avatar
ISTINA BOLI
Thursday, 01.11.2018
21:51

Nemate igru,jer nemate trenera koji ista vredi i zna,a trenera nemate jer nemate igrace koji znaju,pa da se trener ne bruka,a igrace nemate jer uprava nije dovela,a uprava nije dovela jer je i to malo sto ste imali uzela sebi.

avatar
Seva7
Wednesday, 31.10.2018
19:33

+6 racunam, jer sto bi Lalat rekao nije partizan drugi vec radnicki, a sto se partizana tice njima niko ne moze pomoci, pogotovo u kosarci pa da dodje Obradović licno

avatar
DekiStankovic5
Wednesday, 31.10.2018
19:32

Partizan bolji Cukarickiji srecniji,pa ne bih bas rekao,ali dobro neka bude,da nije Pantic pisao ovo :)
Inace pravi derbi dveju ekipa za trece mesto,na kraju realan rezultat.Cukaricki dobio danas na sredini terena utakmicu,dosta su bili bolji tu.

avatar
Maksimus
Wednesday, 31.10.2018
19:31

Ne pamtim ovoliko los Partizan, uprava treba da ode

avatar
Toto Salvatore Riina
Wednesday, 31.10.2018
19:30

Bato ostani, molim te.

avatar
prike
Wednesday, 31.10.2018
19:28

Kako ono rece neko, ''kiksnuce Radnicki vec u sledecem kolu''. A evo, raste bodovna razlika.

avatar
dragi
Wednesday, 31.10.2018
19:27

Katastrofa , pa ovi nasi jos neznaju ni ciji grb nose . pola ekipe otpustiti . Trener pocetnik , to se i vidi . Uprava na celo sa iIlievim - napolje !

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Wednesday, 31.10.2018
19:25

Onaj pad Ivanovica u kaznenom simbolizuje stanje kod nas. Bato, gde ti je Scekic, jbt on!