Mudrinski spreman, od Lalata zavisi kada će na teren

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 22.01.2018.
17:22
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Napadač Čukaričkog Ognjen Mudrinski potpuno se oporavio od teške povrede i sada samo od Nenada Lalatovića zavisi kada će ga "baciti u vatru".

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Veliki peh zadesio je pre tri meseca ekipu Čukaričkog, pošto je napadač Ognjen Mudrinski u derbiju sa Partizanom zadobio tešku povredu skočnog zgloba i ligamenata.

Posle oporavka koji je trajao više od tri meseca Ognjen Mudrinski se uključio u rad sa ekipom i spreman je za povratak na teren.

"Nemam utakmice u nogama, trebaće mi vremena, ali dobro se osećam. Više ne zavisi od mene da li ću igrati na prijateljskim susretima", kaže Mudrinski.

Mudrinski je operisao skočni zglob 2. oktobra prošle godine posle komplikovane i teške povrede koju je doživeo na utakmici sa Partizanom.

"Sigurno da mi je palo teško što sam tako dugo odvojen od terena, ali sam imao sreće da sam u Čuki gde mi je obezbeđen oporavak na maksimalnom nivou. Devojka i porodica su uz mene 24 sata, u pozitivnom sam okruženju, pa i ja samo pozitivno razmišljam", ističe Mudrinski.

Fudbaleri Čukaričkog prv deo priprema za prolećni deo sezone odrađuju u Beogradu, a 28. januara odlaze na Kipar gde će odraditi centralni deo priprema i odigrati šest kontrolnih utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke