Mučenje, penal, pobeda Partizana!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.03.2020.
21:55
Izvor: Sportske.net

Crno-beli jedva izašli na kraj sa Radničkim iz Niša u Humskoj.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

U derbiju 25. kola Linglong Superlige Srbije, Partizan je večeras na svom terenu savladao ekipu niškog Radničkog rezultatom 1:0.

Tako su se crno-beli vratili na drugo mesto na tabeli, ali posle velike borbe i mnogo problema u njihovoj igri.

S obzirom na odsustvo Sume, ti problemi su i očekivani, a pogotovo posle povrede Bibarsa Natha u 15. minutu, kada je Milošević na teren poslao Đorđa Ivanovića, ispostavilo se čoveka odluke.

Osim toga, ni mladi Lazar Pavlović nije bio u konkurenciji za ovaj meč, zbog visoke temperature koju je juče imao.

Utakmica je u većem delu bila prilično siromašna.

Sadik je u trećem minutu mogao da dovede Partizan u vođstvo, ali je loše reagovao posle lepe asistencije Asana.

Bilo je do poluvremena još par pokušaja, ali bez ijednog šuta u okvir gola, i sa jedne, i s druge strane.

U nastavku prva ozbiljnija prilika u 66. minutu, Asano pokušava iskosa sa leve strane, odbranio je Ristić, a na drugoj strani pripretio je Filip Knežević sa distance, kada je Stojković imao problema da zaustavi loptu.

Trener Partizana je pokušavao izmenama da trgne ekipu, indisponiranog Sadika zamenio je Bojan Matić, a u 66. minutu Lazar Marković menja mladog Filipa Stevanovića, što je bio poslednji Miloševićev adut u ovoj utakmici. Marković je svoj prvi pokušaj imao u 74. minutu, izveo je slobodan udarac sa dvadesetak metara, ali je to loše učinio, lopta završava daleko iznad prečke.

I kada je meč počeo da ulazi u sam finiš, a fudbaleri Radničkog pokušavali da ''ukradu'' koji minut žaleći se na grčeve ili povrede, Partizan je nekako uspeo da iznudi penal.

Todorovski je u svom kaznenom prostoru nagazio Uroševića na stopalo, bek Partizana je pao i sudija Novak Simović je pokazao na belu tačku.

Siguran realizator je bio Đorđe Ivanović, koji tako donosi sva tri boda večeras neubedljivom Partizanu.

Partizan: Stojković – Miletić, Ostojić, S.Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Stevanović (Marković od 68. minuta), Natho (Ivanović od 16. minuta), Asano – Sadik (Matić od 52. minuta).

Radnički Niš:
Ristić – Todorovski, Đorđević, Stevanović, Letić – Subotić (Bjeličić od 82. minuta), Pejović, Pantelić - Čumić, Knežević (Mitrović od 88. minuta), Mihajlović
.
-
baner
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

72 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Sunday, 08.03.2020
15:15

Svaki očigledan faul u kaznenom prostoru je penal, a gaženje je bilo i više nego očigledno.

avatar
Man united
Monday, 09.03.2020
10:36

А старт на лопту ти није очигледан?

avatar
Man united
Wednesday, 11.03.2020
09:59

Ја те озбиљно саветујем да прочиташ правила прво. Шта? Алудираш на опасну игру тиме што тврдиш да је лопта била код Урошевићеве главе? Е па, није. Не буди малициозан, може снимак лепо да се заустави и да се види да је била у нивоу колена или малкице више. Урошевић је закаснио, Тодоровски први стигао до лопте. Case closed, нема даље. Школски пример старта на лопту... Дај снимак тих ситуација које си умислио против Спартака. Нисам гледао утакмицу, а теби не верујем сад да ми кажеш да је дан, морао бих да проверим напољу прво. Али судећи по томе како вас судије гурају и колико ти лоше спинујеш, могу логички да закључим да је и овог пута само лош спин у питању.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 10.03.2020
21:17

A lopta u igri ti nije očigledna ili ti možda ne znaš pravila, ne znaš šta je jedanaesterac, već samo znaš šta je zvezdanaesterac. U trenutku kada Todorovski čini prekršaj nad Uroševićem za jedanaesterac za Partizan lopta je bila u igri, bila je tačno pored glave Uroševića, a došla je do igrača radničkog koji je krenuo u kontru. Znači po navijačima crvene 5-0krake normalno je da kad se igraču Partizana izbije lopta može da se faulira i spreči da nastavi igru. Šta vi nećete više da izmislite ne bi li ste opravdali zvezdine zvezdanaesterce, asistencije protivnika za zvezdine golove i autogolove protivnika. Baš da vidimo šta ćeš reći što su zvezdina braća Piper oštetila Partizan za 2 gola protiv spartaka.

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 08.03.2020
12:40

Sadik je jos u partizanu?! Rekoh on negdje sa Mesijem pika loptu

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 10.03.2020
21:12

Samo u zvezdinoj ligi mogu zvezdine filijale u istom prelaznom roku da dovedu igrača, a onda ga prodaju drugom klubu ili da klub dovede igrača koji je već promenio jedan klub u prelaznom roku, inače u regularnom fudbalu nije moguće kupiti igrača i prodati ga u istom prelaznom roku. Partizan je kupio Sadika u zimskom prelaznom roku, ali šta vredi pričati jednom zvezdinom navijaču koji misli da pravila koja važe za zvezdu i njene filijale u Srbiji su regularna pravila važeća svuda u poštenom svetu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 08.03.2020
11:12

Suđenje je još gore nego jesenas, sudi se tako da je Partizanovim protivnicima dozvoljeno da tuku gde su na svakoj utakmici od početka proleća zaradili najmanje po 1 crveni, a nijedan nisu dobili, zvezda je 5 crvenih kartona zaslužila protiv Partizana, slobodan udarac za Partizan na 17m od zvezdinog gola nije dosuđen jer je Gobeljić odneo loptu rukom, sudi se tako da zvezdi ne sme da se šutne u gol, ono što Partizan uspeva kvalitetom gde protivnik ne može da ga ugrozi tokom cele utakmice zvezdi donose sudije tako što ne sude faulove za njihove protivnike, a sude faulove u napadu koji ne postoje. Nedosuđen penal za Partizan nad Tošićem protiv radnika, nepokazan crveni Silađiju za nameran đon u cevanicu Ostojića još u 1p, a kasnije strelcu gola, Nepokazana 3 crvena kartona igračima iz zadnje linije proletera koji su tukli za sve pare, 5 nepokazanih crvenih kartona igračima zvezde, 2 još u prvom poluvremenu, nepokazan crveni Mihajloviću i Todorovskom i najmanje nedosuđen još jedan penal za Partizan kada je Mihajlović laktom udario u oko Pavlovića, a možda i nakon igranja rukom koju nas Arena nije udostojila da vidimo u usporenom snimku. Dok sudije kradu Partizan i kradu za zvezdu samo naivni mogu da nasednu da komentarišu regularno dosuđene penale za Partizan dok zvezda istom tom radničkom i ostalima daje golove kao na treninzima, bez otpora protivnika, a ako i tako ne može jer nije ni za 14. mesto na tabeli onda sudija uskače u pomoć da reši utakmicu.

avatar
jv
Sunday, 08.03.2020
02:12

Slatko se nasmejah! Komentar penala nije potreban, kao ni "znalaca" koji tvrde da je sve regularno. Vojvodina će rasti, ovi neće moći večno krasti i sve su šanse da će ove sezone Vojvodina biti druga. Možds će tada gore navedeni "znalci" da se otrezne i oteraju bagru iz svog kluba.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 08.03.2020
00:51

Oni koji su padanje Boaćija protiv vojvodne kada se smejao nakon dosuđenog zvezdanaesterca, zatim Radonjića takođe protiv vojvodine samo u Novom Sadu kada je takođe dosuđen zvezdanaesterac i još nekoliko sličnih zvezdanaesteraca vikali "nagazio ga je, nagazio", sada kažu da je Todorovski nagazio Uroševića i pitaju se zar je to penal. Neka se dogovore zvezdini navijači sa sajtova i zvezdini navijači sudije koliko će da se krade u skladu sa njihovim pravilima.

avatar
gorango
Sunday, 08.03.2020
00:27

Kakav penal!! Obraz djon!!!

avatar
ariton
Sunday, 08.03.2020
00:14

Jos jedan dokaz da partizan NEMA NAPADACA.U stvari nema tim.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 08.03.2020
00:06

4 boda od sudija za 5 kola,malo li je,nezgodna je borba za drugo mesto,puno prepreka!

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Saturday, 07.03.2020
23:51

Cist penal, igrac je ispucao loptu i pazi ti njega, on se dalje ponasa kao da je kraj utakmice, ejjj momak, kada ispucas loptu, narednih 25 minuta, ne smes da dodaknes ikoga, jer ce to biti penal. Iskren da bude, bolje i ovakvi penali, nego saopstenja na Latinskom.

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 07.03.2020
23:49

Oни само тако могу до бодова. Са пенала.

avatar
Silent
Saturday, 07.03.2020
23:23

A sto Savo ne izvede ekipu sa terena nakon nepostenog sudjenja na stetu Radnickog ?

avatar
Stevan Sremac
Saturday, 07.03.2020
23:16

Ja ne znam, kao da Sam Pao sa Marsa u nesretnu Srbiju?

avatar
Petar Petar
Saturday, 07.03.2020
23:14

Iskreno ova utakmica se ni malo nije razlikovala od prethodnih devet od deset protiv Radnickog. Nista bolja, nista gora. I nije bas bilo toliko mucenje, Partizan jeste da nije bio na nekom nivou, ali je diktirao ritam utakmice. generalno, Partizan i nema neke potrebe da nesto zapinje mnogo. Ni motivacija nije na nekom nivou, sto je i razumljivo, tako da sasvim ok utakmica Partizana. Sigurno najbolja u ovoj polusezoni. Bez kikseva, sa tempom koji ti diktiras, protivnik nije stvorio ni najmanji problem, meni ok utakmica, cak i da nismo pobedili isto bih to mislio.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 08.03.2020
00:21

U fudbalu su izmišljeni kartoni da bi igrači koji znaju da igraju mogli da budu sputavani da to pokažu određeni broj puta na utakmici od strane protivnika i da ne bi bili laka meta protivnika i stalno van terena zbog povreda, međutim u srpskom fudbalu koji su spašavali zvezda, radnički, vojvodina, napredak, ofk i slični ta fudbalska pravila se izostavljaju u slučaju Partizana. Nakon što Lazar Lukić nije dao 5 crvenih kartona (8/10 žutih) i još 4 žuta, ukupno 12 nepokazanih žutih kartona zvezdi protiv Partizana u samo 28 minuta efektivne igre gde je Suma povređen dva puta, danas Novak Simović nije isključio Mihajlovića kada je u skoku đonom namerno išao na Strahinju Pavlovića i rasekao mu nogu, Uroševiću su rasekli lice, povredili Natka, povredili Sadika, svirao samo 1 od sigurno 2, a možda i 3 penala jer potencijalni 3. krije Arena. I tačno tako, 9/10 utakmica su takve jer su takva pravila na njima za koja su se zajedno borili da spasu fudbal od Partizana. Vidimo kako su ga spasili i na šta liče, liče na zvezdu koja ne može više od 1 po utakmici da šutne u okvir gola Partizana i to uz pomoć sudija. Ova utakmica je potvrdila koliko je Partizan taktički zreo tim, radničkom osim par šuteva iz daljine nije ništa dozvolio i kakvu odbranu ima koja je i 1 na 1 i kolektivno dobila sve duele protiv prve zvezdine filijale. Ono što nedostaje je kretnja bez lopte, pravovremena i tamo gde treba da bi iz igre dolazili do šansi. Razlika u odnosu na jesenas je što je Partizan pomerio presing na protivničkoj polovini bliži centru, krila su spuštena i kada se osvoji lopta daleko su od zadnje linije protivnika da bi brzim pasovima dolazili 1 na 1 s protivnikom i rešavali na nešto većem i čistijem prostoru, a kamoli da stignu tako brzo da mu se ubace iza leđa i traže loptu u prostoru, već dok se transformišu u napadu njihova krila ili zadnji vezni stignu da pomognu njihovim bekovima, a to izgleda ne vide oni koji to treba da vide.

avatar
Man united
Monday, 09.03.2020
10:39

Немој да си скроман. Шта 5 црвених? Најмање 10 ако мене питаш. Само Борјан да остане са једним жутим, сви остали минимум по 2 жута картона.

avatar
dr Milojević
Saturday, 07.03.2020
23:11

I opet poklonjenom penalu se u zube ne gleda. Kakav jadan klub, sudije im pomažu da budu drugi. Smešno, nadam se da će ih Voša odučiti od fudbala za drugo mesto.

avatar
Realan_PFC
Sunday, 08.03.2020
03:27

sudije su pocetkom sezone pomogli jednom jadnom klubu da se odmakne na deset bodova razlike, stvori sliku da prvenstvo nema takmicarski znacaj, partizan igra totalno bez motiva zahvaljujuci tome da izgura prvenstvo .......... i sad kad je poklonjen penal partizanu na kraju sezone svi ce pricati kako je namestano za partizan, a pamcenje je kratko kad su u pitanju zvezda i sramotnije sudjenje sa pocetka sezone koje je i odlucilo kome ce se "pokloniti" pehar ling long super lige ................ licemerje

avatar
Man united
Monday, 09.03.2020
10:42

На којим су то утакмицама судије допринеле? Где год су нам 'помогли', пре тога су нас на истом мечу оштетили. Ево, имаш овде баш почетак сезоне https://www.youtube.com/watch?v=2-ZPJSBNo0s&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1JvV-hfSDnYvTMaV57lRmea9gNBq8HY-Z5gbcC6dKFe8MQqC4P5p98V1Q

avatar
Sunday, 08.03.2020
21:20

Plus od mene, ali, nista nama nije poklonjeno, a i da jeste, to bi bila samo kompenzacija.

avatar
Stefan Lazović
Saturday, 07.03.2020
23:10

Jednom recju, Penaltizan

avatar
magister
Saturday, 07.03.2020
23:09

Tvrdoglavost nije odluka pametnih. Kao i inaćenje (koliko god mi kao narod na tu *našu* osobinu bili ponosni). Savo uporno forsira jedan isti sastav koji je istrošio zajedničko igranje, makar na neko vreme. Odbrana možda i zaslužuje da igra u nepromenjenom sastavu (mada mi zaista nije jasno kako Miletić ne može da nauči da centrira. Pa, čoveče, ako već ne umeš, šutiraj iz sve snage u gužvu, možda nešto bude, oni baloni što preleću ceo šesnaesterac su stvarno jadni.

Partizan ne liči čak ni na tim iz gornjeg dela tabele LL Lige. Često se pitam, da li Savo sa igračima gleda ove utakmice sutradan, da li komentariše, da li ih pita šta je ovo, šta je ono? Ali, na stranu glupi potezi kojih je bilo kolko hoćeš, ovo je dosadno, bez ideje. Prođe već nekoliko utakmica, a da ne vidimo skoro ni jednu akciju. Kakav je to komentar da smo pokvarili igru u odnosu na jesen? Mi smo jesenas odigrali par utakmica, a i tad na mahove, ali ukupan rezultat? Ogroman zaostatak za Zvezdom u prvenstvu i ispadanje iz Evrope. Pa nećemo valjda time da se dičimo. E, ta igra na momente, iz koje se činilo da bi neki igrači mogli da se razviju, da bi igra mogla da se unapredi, to je bio razlog za optimizam. Za optimizam. Ali mi smo jesenas takođe igrali slabo, pogotovo u takmičarskom smislu. Mogao bih mnogo toga da komentarišem, ali ova igra nije ni za komentar. Lazar Marković nešto angažovaniji. Eto, to je možda nešto pozitivno od večeras.

avatar
magister
Sunday, 08.03.2020
04:11

I jedan mali dodatak: zar je moguće da Savo između Ivanovića i L. Markovića izabere prvog da menja Natha? Pa Lazar makar pokazuje volju da odigrava, da proigrava, čak i kad onako bezvoljno igra na krilu, a Ivanović je nekakav lutajući špic, kome je na umu šut, završetak akcije. A prvo treba doći do akcije. Kruženjem lopte s leva na desno i s desna na levo? Pri čemu Zdjelar (ajde) makar pokušava da i nekom dugom loptom brže prebaci težište, pa se 2 - 3 puta u toku utakmice dogodi da napadamo razređeniju odbranu (ako onaj koji dobije loptu ne odluči da je vrati na sigurno, stoperima i *zadrži posed*), a drugi vezista ima neverovatnu naviku da 99% lopti vrati onome koji mu ih je dodao, čak i kad nikog oko njega nema.

Ako se dobro sećam, naše jedine akcije su pravili igrači iz Partizanove škole - Stevanović je imao svojih par minuta pre izlaska i Marković, ono kratko što je igrao. Takođe, igrač koji ume da prođe kroz redove protivnika i doturi loptu napadačima (danas se ni on baš nije u tome proslavio) je S. Pavlović. Ne mislim da treba deliti igrače na one iz škole i one dovedene, ali je bolje kad u timu ima dovoljno prvih.

Usput, gledao sam prvo poluvreme Atletiko : Sevilja i malo Liverpulovog mučenja (naravno milion svetlosnih godina daleko od ovog našeg). Pitam se, da li naši igrači gledaju PL, La Ligu?

avatar
MarkoSi
Saturday, 07.03.2020
23:08

Pa i Vuletić zna toliko fudbal da ne bi svirao ovaj penal?!? Cui bono Vuleta? Cui bono?

avatar
Man united
Saturday, 07.03.2020
23:07

Још један поклоњен пенал пред крај утакмице. Зашто имам осећај да се 'поштењачине' неће ни освртати на ово.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 07.03.2020
23:45

Da sumiramo. Start kramponima na stopalo protivnika, nije penal? Ok, novo pravilo.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 10.03.2020
08:32

Znaci ako protivnicki igrac kramponima startuje na naseg igraca, to nije penal, jer nas igrac nije imao loptu? Ok, da znamo ubuduce.

avatar
dr Milojević
Monday, 09.03.2020
18:57

Jeste, bio bi penal da je Urošević imao loptu u svom posedu, ali nije. Šta da su skakli za loptu zajedno pa da mu je pri doskoku stao na nogu, po tebi bi to isto bio penal. Ovo nije start na nogu igrača nego na loptu, da nije izbio loptu bio bi penal.

avatar
Man united
Monday, 09.03.2020
10:46

Нема шта да се сумира. Старт на лопту није ново правило. То није прекршај никад.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 07.03.2020
23:06

Izbacio loptu,i nagazio igraca partizana ni p od penala,ali kako drugacije da ga daju

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 07.03.2020
23:47

To neko novo pravilo, gde je dozvoljeno gazenje i nabijanje krampona?

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 07.03.2020
23:06

Партизане пао си на ниске гране.

avatar
HCB
Saturday, 07.03.2020
23:06

Ужасна игра али важан је вољни моменат и да је Саво задовољан!
Кога они зезају?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 07.03.2020
23:06

Partizan igra utakmice na krampon koje efektivno traju mnogo manje od 90 minuta zbog protivnika u sudija, a zvezda može svoje u baletankama usamljena da rešava, a ako i tako ne može tu su sudije. Namerno je Mihajlović išao đonom i posekao Pavlovića, ni žuti nije dobio, onda ga je laktom u svom šesnaestercu udario u oko, nema ni penala ni drugog žutog već faula u napadu, ni ruku u šesnaestercu radničkog Arena nije prikazala u usporenom snimku koja je možda takođe penal i onda Todorovskom nije pokazao drugi žuti kada je faulirao Uroševića u svom šesnaestercu. Uroševiću su posekli lice, prošlu utakmicu je Suma završio na ušivanju. Prvih pola sata tuku dok imaju snage, onda se 15 minuta izležavaju i zadržavaju, zatim opet tuku 20 minuta pa se onda 15 izležavaju i zadržavaju, a zadnjih 10-ak minuta na izmene i kartone. Međutim bekovi Partizana iako su par puta loše centrirali i šutirali odigrali su odličnu utakmicu i konstantno su pravili pritisak i razliku u napadu, a u odbrani su kao i štoperi sve stigli i zaustavili. Protiv ovakvog sudije i bez 3 najkreativnija igrača na 2 pozicije (Natko, Suma, L.Pavlović) Partizan je rešio utakmicu preko bekova. Šampioni!

avatar
Sunday, 08.03.2020
00:13

Preporuka je da se ne daje zuti kad se vec svira penal. Naravno, pricam o ovim blazim stvarima. Izuzetno glupa i nelogicna stvar, ali, tako je.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 09.03.2020
19:52

Znam i slažem se da je glupo pravilo, ali gaženje na stopalo nije blagi prekršaj, to je obavezno žuti karton ukoliko nije slučajno, a dobro znam da niko nije toliko nespretan da nagazi protivnika ukoliko ne izgubi ravnotežu ili ukoliko u punom trku neočekivano ne padne ispod njega. Todorovski uopšte nije slučajno nagazio na stopalo Uroševića.

avatar
dr Milojević
Sunday, 08.03.2020
02:59

Ako ti veruješ u ovo što si napisao alal ti vera.

avatar
Marko Kralj
Saturday, 07.03.2020
23:05
avatar
Old_school
Saturday, 07.03.2020
23:05

Hahahahahahaha a malo mu je i duvao za vrat.

avatar
nedeljko
Saturday, 07.03.2020
23:03

Nema ni f od fudbala a Milošević zadovoljan. Šta li smo gledali kad je on zadovoljan.

avatar
Realan_PFC
Sunday, 08.03.2020
03:31

savo nije rekao da je zadovoljan igrom nego zalaganjem i zeljom svih 90 minuta, karakterom, neodustajanjem ........... tu se i ja slazem, igra nam je bila ocajna bar 80 minuta, poklonjen nam penal, ali koliko su nam u prvom delu sezone oteli valjda je donekle posteno da nam se i vrati negde

avatar
Saturday, 07.03.2020
23:02

Grobari, ne obracajte paznju na one koji tvrde da nije bio penal- sve sto je faul na sredini terena, faul je i u kaznenom prostoru, a oni neka probaju tako da (po)trce, ne bi mogli ni da se pomere. Pre toga nismo videli da li je bila ruka njihovog igraca, nisu to pokazali u usporenom snimku, ona druga televizija skida svoje emisije sa sajta (mislim na pregled(e) kola), opsti cirkus. Jako su grubi bili na samom pocetku meca iako imaju kvalitet i za vise od toga, bice jako zanimljiva, jako tesna (i neizvesna) trka za titulu izmedju Partizana i Vojvodine, ne verujem bas da TSC moze da se umesa, ali, ko zna...

avatar
Bojan Samardzic
Saturday, 07.03.2020
23:50

Rekao bih da je Todorovski prvo ispucao loptu, a tek onda nagazio Urosevica koji kasni na loptu. To nije prekrsaj na sredini terena, pa niej ni penal, a obracao paznju ili ne danas vam je poklonjen penal, pobjeda i vjerovatno drugo mjesto.

avatar
Sunday, 08.03.2020
21:21
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 08.03.2020
00:10

Jesi li video danas, zvezda dala prvi gol iz nepostojećeg prekršaja, faul za mačvu ne postoji na zvezdinoj polovini, zvezdi ne daje žute kartone, zvezda daje drugi i treći gol glavom i to niski igrač koji nije ni skočio, a ovaj visoki je morao da čučne jer su ih mnogo dobro čuvali, nigde niko oko njih, dok je tuča Partizanovih igrača poželjna i naravno pola tima povređeno, a još i pre toga nije isključio Mihajlovića i nije dosudio penal za Partizan. Njihovoj sramoti nema kraja - Duuuuule Savić :M ;)

avatar
Pipo Inzagi
Saturday, 07.03.2020
22:57

Sad verovatno na latinskom ide -kad će i šta je sa tim VAR-om

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 07.03.2020
23:06

Не сад је ОК.