"Mrtvo more" u Kruševcu! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.04.2018.
16:48
Izvor: Sportske.net

Ne tako sadržajno prvo poluvreme u Kruševcu. Crvena zvezda ima jalovu inicijativu, dok domaćin čeka priliku iz kontranapada.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Utakmica posle koje bismo mogli da dobijemo novog prvaka za sada ne opravdava očekivanja navijača Crvene zvezde.

Lider domaćeg prvenstva nije uspeo da dođe do gola u prvom poluvremenu, a ne može se reći da je ni da je bilo šansi da bi ga neko od Zvezdinih igrača postigao.

Crvena zvezda tokom većeg dela prvog poluvremena kontrolisala igru i držala loptu u posedu ali nije uspela da ozbiljnije ugrozi gol koji čuva Nikola Petrović.

Najbolju akciju u prvom poluvremenu izveli su fudbaleri domaćeg tima u 20. minutu kada je Ibrahima Ndijae probio po desnoj strani i asistirao Vukanoviću koji glavom spušta loptu za saigrača koji je bio u ofsajd poziciji.

Kod opisane prilike odlično je intervenisao Milan Borjan ali gol svakako ne bi bio priznat sve i da je lopta završila u mreži jer je igrač Napretka stekao prednost u odnosu na odbranu Crvene zvezde tako što je bio najbliži golmanu gostiju.

Treba reći i to da je veliki broj navijača Crvene zvezde došao danas u Kruševac u nadi da će zajedno sa ekipom po završetku utakmice slaviti šampionsku titulu.

Kako trenutno stoje stvari, crveno-beli neće imati lak posao na putu ka pobedi i overi 28. šampionske titule.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke