Mrkelu ne brine gostovanje

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.08.2020.
14:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Pa i ako bude u Albaniji...

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda je juče i danas saznala najvažnije informacije kada je u pitanju početak novog puta ka plasmanu u Ligu šampiona.

Crveno-beli će se najpre u prvom kolu sastati kao domaćini sa gibraltarskim predstavnikom Evropom, a današnjim žrebom je odlučeno da će, ako prođe dalje, u drugom kolu gostovati boljem iz duela Dinamo Tbilisi - Tirana.

Prva reakcija posle današnjeg žreba stigla je od strane sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkele, koji ne vidi kao problem to što će crveno-beli u drugom kolu igrati na gostujućem terenu.

''Još je rano govoriti o potencijalnim rivalima u drugom kolu, jer pre svega moramo da prođemo prepreku u prvom. Takođe, ne znamo ni ko će nam biti rival jer i njih očekuje direktan duel.

Svakako, više bi nam odgovaralo da smo domaćini, ali verujem da kada nema publike to ne pravi toliku razliku iako nas očekuje teško gostovanje. Međutim, fokusirani smo na obaveze koje nas prvo očekuju. Znamo koji su naši ciljevi, ali idemo korak po korak'', naglasio je Mitar Mrkela.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke