Mrkelina poruka: ''Ko ovo ne shvata, ne može da radi u Zvezdi''

Autor: Beta Beta
utorak 05.11.2019.
17:10
Izvor: Beta

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je danas da je cilj da ekipa ove sezone i u drugom delu sezone igra u Evropi i izrazio nadu da će se to i dogoditi.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

On je danas govorio za novoformiranu Zvezdinu televiziju, koja je u podne počela sa radom.

"Prošle godine je cilj bila grupna faza Lige šampiona, a ove sezone želimo dalje, da prezimimo u Evropi. Nadam se da ćemo to i ostvariti", rekao je Mrkela za Zvezda TV.

Zvezda posle tri kola ima tri boda u Grupi B Lige šampiona, šest manje od Bajerna, jedan od Totenhema, a dva više od Olimpijakosa.

Prva dva mesta donose plasman u narednu fazu Lige šampiona, a treće u šesnaestinu finala Lige Evropa.

Sledi utakmica sa Totenhemom.

"Igramo sa jednom od najboljih ekipa na svetu. Zadatak onih koji rade u Zvezdi je da budu bolji od drugih. Bilo ko da dođe na Marakanu ne može sa sigurnošću da tvrdi da će pobediti, zvao se on i Totenhem. Ovde se mnoge ekipe nisu dobro provele. Nadam se najboljem ishodu", naveo je Mrkela.

Dodao je da očekuje potpuno drugačiju utakmicu od one od pre dve nedelje, kada je Totenhem sa 5:0 u Londonu pobedio Crvenu zvezdu.

"Zaista je bilo dobrih perioda igre, naročito kod 2:0, kada smo mogli odvedemo utakmicu na drugu stranu. Bilo je i loših stvari, što je rezultiralo nepovoljnim rezultatom. Na nama je to da smanjimo jer se na ovom nivou svaka greška kažnjava golom", kazao je Mrkela.

Crvena zvezda već treću sezonu igra grupnu fazu evropskog takmičenja.

"Na dobrom smo putu. Stvari idu u dobrom pravcu po Crvenu zvezdu u poslednje tri godine. Kao klub smo se izdigli na svakom mogućem nivou", istakao je Mitar Mrkela.

Po njegovim rečima, Zvezda ima jedan cilj, a to je da bude bolja od drugih.

"Ko to ne shvata, ne može ni da radi u Zvezdi. Postavili smo ciljeve od samog početka, oni su visoki. Zvezda svake godine mora da bude ta koja osvaja titulu, a navijači očekuju i igru u Evropi", rekao je Mrkela.

Utakmica Crvena zvezda - Totenhem igraće se sutra od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Wednesday, 06.11.2019
11:51

Baš interesantno,Totenhem jedna od najboljih ekipa na svetu,a Mančester junajted jedna od najgorih.Realno i alibi priča. Ako pobediš,a mislim da Zvezda može,pobedio si najboljeg,a ako izgubiš izgubio si od najboljeg,dok ovi sa druge strane brda,ako pobede,pobedili su najgoreg,a ako izgube,što je verovatnije,izgubili su od najgoreg,naravno sve je to horski podržano od objektivnih medija u Srbiji.

avatar
cupavci
Tuesday, 05.11.2019
19:26

Realno da smo ga dali za 2-1 odigrali nžbi do kraja ozbiljno. I krenuli bi u prvi razref

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 05.11.2019
18:26

Veliko BRAVO za Mrkelu jer to je Zvezda kakvu ja znam i zelim da gledam.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 05.11.2019
18:13

Bravo Mrkela, sva sreca pa imamo tebe u Zvezdi