Mrkelina poruka, da li je Partizan uzdrmao Zvezdu pred PSŽ?

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.10.2018.
11:54
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Da li se još osećaju posledice dešavanja u derbiju?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pred večerašnji (18:55h) okršaj Pari Sen Žermena i Crvene zvezde na ''Parku prinčeva'', oglasio se i sportski direktor srpskog šampiona Mitar Mrkela.

On je u izjavi za današnji ''Žurnal'' naglasio da je PSŽ jedan od favorita za osvajanje Lige šampiona, ne samo u duelu sa Zvezdom, ali je izrazio i nadu da će tim Vladana Milojevića još jednom uspeti da se na pravi način predstavi evropskoj javnosti.

''Važno je da se da sve od sebe, da bude borba za svaki duel, na svakom delu terena. Onda rezultat dođe kao posledica takvvog pristupa. Mi imamo naš stil i teško je bilo šta više reći u ovom trenutku, ne možemo da pretimo i junačimo se protiv Pari Sen Žermena'', objašnjava Mrkela.

Crvena zvezda je posle utakmice prvog kola protiv Napolija u Beogradu (0:0), odigrala još tri utakmice na domaćoj sceni, a u derbiju protiv Partizana, pa i protiv Napretka i Mladosti,  je delovalo da su crveno-beli donekle pali u formi.

Međutim, Mrkela smatra da igra u derbiju neće da se večeras odrazi i na izdanje u Parizu.

''Posle svega, jedino možemo da budemo zadovoljni rezultatom u derbiju, a taj meč nema nikakve veze sa gostovanjem u Parizu. Verujem da bi na ovaj meč pre mogla da se reflektuje partija  sa starta grupne faze sa Napolijem'', istakao je Mrkela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Wednesday, 03.10.2018
14:54

bice tesno! bice 5:0!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 03.10.2018
12:37

Oni preko medija cine sve da destabilizuju Zvezdu, ali nece uspeti.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 03.10.2018
12:07

Izuzetni ste bili i sa salzburgom, a pogotovo u derbiju i sa napolijem .......sem ludacki srece nista drugo, niste dalji makli od krila Borjana.....tol'ko para za dekadenciju fudbala!!!!!!!!!

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 03.10.2018
13:10

Gde vi igrate u subotu, Palanka, Subotica gde?

avatar
babaroga
Wednesday, 03.10.2018
13:11

A sto je to tebe briga? Zar ti se ne cini da bi trebalo vise da te brine kako i da li su stvarno potrosene onolike pare na Sumu dekora? Samo on vredi vise od celog tima Radnika. Ali ne, tebe to relaksira, kao i svi mrzitelji naci ces vec nesto da opanjkavas Zvezdu, sta te briga za ove sto hoce jadni da istupaju... Ili mozda nastupaju negde, ne znam?