Mrkela potvrdio, Zvezda krenula po Partizanovu metu, a još trojica potpisuju ugovore!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.01.2019.
18:58
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor crveno-belih ne krije svoju nameru, čeka se realizacija.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Početkom ove zime, u medijima se dosta pisalo o interesovanju Partizana za desnog beka Bordoa Milana Gajića, pogotovo što su crno-beli u pregovorima sa Žirondincima i u vezi potencijalnog transfera Saše Zdjelara u ovaj francuski klub.

Takođe, iz Humske su poručivali da su im pojačanja na bekovskim pozicijama jedan od glavnih ciljeva u tekućem prelaznom roku, međutim realizacije po tom pitanju još uvek nema.

Kada je u pitanju Gajić, izgleda da do saradnje neće ni doći, s obzirom da se pre par dana pojavila informacija da je on odbio crno-bele, a u prilog svemu tome i najnovija izjava sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkele.

Ono što se ''šuškalo'' proteklih nedelja, Mrkela je samo potvrdio u izjavi za ''Novosti'' - Crvena zvezda želi Milana Gajića!

''Naš prioritet je da ove zime smanjimo i rasteretimo igrački kadar. Međutim, obaveza je i da reagujemo u slučajevima kada se pojavi neko izuzetno kalitetan, ko pravi razliku.

Gajić spada u jednog od takvih. Znam ga dugo, još iz perioda kada sam bio u reprezentaciji i voleo bih da sarađujemo ponovo u Crvenoj zvezdi'', istakao je Mrkela.

Milan Gajić ima 22 godine, član je naše zlatne omladinske generacije koja je osvojila titulu prvaka sveta na Novom Zelandu 2015, a sa Bordoom ima ugovor do leta 2020. Međutim, ove sezone je odigrao samo dve utakmice za Žirondince, pa je odlazak ove zime, makar na pozajmicu, sve realnija opcija.
--
Inače, Mrkela je u istom razgovoru otkrio i da se ovih dana radi na potpisivanju novih ugovora sa trojicom prvotimaca, kapitenom Vujadinom Savićem, zatim Brankom Jovičićem i golmanom Milanom Borjanom.

''Jedino Vujadinu ističe ugovor na leto, tako da s njim želimo da požurimo. Sa Borjanom su razgovori počeli pre tri, četiri meseca, u završnoj fazi su i pregovori sa Jovičićem tako da uskoro očekujemo nove potpise'', zaključio je Zvezdin sportski direktor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
~Posejdon~
Friday, 25.01.2019
09:13

Bravo i za produzetke ugovora i za malog Gajica. 💪💪

avatar
Čerek B.
Thursday, 24.01.2019
22:54

Gajić je svakako dobra opcija za Zvezdu samo ne vidim kako će on igrati? Njemu sad treba klub gde će igrati makar 70% utakmica

avatar
Thursday, 24.01.2019
22:40

Da li je Degenek dobio ugovor?

avatar
Grb partizana 1997?
Thursday, 24.01.2019
21:38

Moze partizan da nudi kule i gradove, ali kad se Zvezda javi sve to pada u vodu.

avatar
Rajko Mitic
Friday, 25.01.2019
00:57

Zna se ko je Bog otac u fudbalu 😉