Mrkela potvrdio - Uskoro potpis koji mnogi iščekuju!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.04.2018.
16:18
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela otkrio je da bi na "Marakani" uskoro mogao da padne potpis koji mnogi iščekuju već neko vreme.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Overa šampionske titule je jako blizu a samim tim i overa plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona, što znači da čelnicima Crvene zvezde ne preostaje mnogo vremena za sklapanje tima koji će započeti evropske kvalifikacije.

Jedan od prioriteta u letnjem prelaznom roku biće zadržavanje igrača u koje trener Vladan Milojević ima veliko poverenje i koje želi da zadrži u timu i naredne sezone.

U tu kategoriju spada Nemanja Radonjić koji sigurno neće napustiti "Marakanu" pre završetka kvalifikacija, ali se u prethodnom periodu dosta pričalo da li će Zvezda zadržati i drugog velikog talenta.

Luki Adžiču na kraju godine ističe ugovor koji ima sa Zvezdom i to je razlog što svi u klubu žele da što pre završe posao oko produžetka saradnje.

"Krenuli su razgovori oko novog ugovora Adžića. Očekujem da će se sve povoljno završiti i da će Luka nastaviti tamo gde mu je i mesto - u Crvenoj zvezdi", rekao je za "Blic" Mitar Mrkela.

Sportski direktor crveno-belih očekuje da Nemanja Radonjić i Luka Adžić u narednoj sezoni "eksplodiraju" i daju veliki doprinos dobrim igrama Crvene zvezde.

"Verujem da će mnogo da pruže Zvezdi u narednoj godini. Barem su moja očekivanja takva. Oni napreduju iz dana u dan i šteta bi bilo da ne eksplodiraju u idućoj sezoni. Radonjić se već profilisao, a pred Adžićem je još dokazivanja, imao je solidnu minutažu za svoje godine", kazao je Mrkela.

Luka Adžić je u tekućoj sezoni upisao 26 nastupa u crveno-belom dresu u svim takmičenjima, a u proseku je na terenu provodio 43 minuta. Postigao je šest golova, po tri u prvenstvu i kupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan_89
Wednesday, 25.04.2018
18:03

Ne razumem ovo razgovori su poceli... Brate sednes za sto i kazes hocu ili necu da produzim ugovor i zdravo

avatar
Piksi G0L iz kornera
Wednesday, 25.04.2018
16:33

U Zvezdi uskoro potpis koji mnogi iscekuju da Srbiju i srpsku dijasporu obraduju.