Mrkela o dolascima i odlascima, kao i želji Dejana Stankovića

Autor: Beta Beta
sreda 22.01.2020.
13:50
Izvor: Beta

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je danas da će dolasci novih fudbalera isključivo zavisiti od odlazaka i da se očekuje da neko napusti klub, pre svih Hoze Kanjas.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je danas da će dolasci novih fudbalera isključivo zavisiti od odlazaka i da se očekuje da neko napusti klub, pre svih Hoze Kanjas.

"Dolazak novih igrača isključivo zavisi od odlazaka. Ima razgovora, naročito za Kanjasa. U pitanju su klubovi iz Turske i Rusije", rekao je Mrkela novinarima.

Zvezda je u zimskom prelaznom roku dovela Sekua Sanogoa, iako je prethodno rečeno da neće biti pojačanja.

Mrkela je naveo da se stvari u fudbalu menjaju.

"Fudbal je živa stvar, stvari se menjaju. Želja Dejana Stankovića je bila da ima pojačanje tipa Sanogoa na toj poziciji. Reagovali smo u skladu sa željom trenera", rekao je Mrkela.

Dodao je da je Sanogo profil igrača koji je dugo tražen.

"Sanogo je profil igrača kakav smo dugo tražili. Očekujem da od njega dobijemo snagu, dobru skok igru, agresivnost i mirnoću u igri. Nadam se da će se brzo adaptirati i spremiti pošto kasni sa pripremama i da će ostvariti zapažene partije u Zvezdi", naveo je Mrkela.

Mrkela je istakao da Zvezda ostaje pri stavu da će forsirati mlade igrače.

"Odlazak na Kipar je pokazao jasno opredeljenje kada su mladi igrači u pitanju. Imaćemo pet mladih igrača i u Antaliji. Opredeljenje ostaje od pre mesec, mesec i po dana", kazao je Mrkela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 22.01.2020
22:24

Teraj Kanjasa, Van La Paru, Zandera i Tomanea.

avatar
Ovono
Wednesday, 22.01.2020
20:24

I ti ces u Lids nazalost. A dobro vam je islo do sada, barem kada su transferi u pitanju 😂

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 22.01.2020
17:02

Stvarno ne znam ko bih mogao Vas dvojicu da zameni u vođenju kluba,Samo vam treba zabraniti dovodjenje i prodaju igrača,jer tu ste--haos.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 22.01.2020
15:42

Upravu je Suma. Partizan je neuporedivno kvalitetniji tim. To se vidi iz nedelje u nedelju. Stil igre, da se spoje dva tima ne bi trojica iz Zvezde upala u tim, prodaje igrace za veliki novac na zapad a Zvezda za male pare na istok, svi najkvalitetniji igraci poslednjih 10-15 godina su iz Partizana i Vojvodine cak. U ovom sistemu sad sa bodovima bez obzira na tabelu Partizan je favorit za titulu posebno jer je Zvezda izgubila najboljeg igraca. Ali da li ce to da bude dozvoljeno da se desi drugo je pitanje je videli smo sta se radilo na jesen i prethodnih godina gde im je svaka druga pobeda poklonjena ili oteta od rivala.

avatar
Superliga
Thursday, 23.01.2020
15:37

Moras malo da pratis fudbal pa onda da komentarises, slusas sumu koli je dosao pre dve godine a tek sada pokazuje da iole zna fudbal, a sto se tice najboljih igraca zadnjih 15 god. Stankovic, vidic, zigic, pantelic..... Prva dvoica su kao kapiteni svoih klubova igrali ligu sampiona jedan protiv drugog, a kad ti ser Aleks da traku to onda ima poseban znacaj. Svaka cast partizanovim klincima ali treba jos muke i znoja da se dostignu fudbalske visine.Jovic 60milke.Pametnom dosta, dovidjenja prijatno.

avatar
MarkoSi
Wednesday, 22.01.2020
15:34

Posle ovoliko promašaja u politici transfera, Mrkela je poslednji koji bi trebalo da se pojavljuje bilo gde, a pre svega na platnom spisku Zvezde. Van la Prevara, Kanjas, Žandar, Njegoš Petrović, Simić, Tomane, dovođenje trećeg golmana Vasiljevića za sumanute pare, odlasci nosilaca igre bez obeštećenja (Savić, Stojković), Jirka, Ebisilio, Čaušić, neregistrovanje za LŠ Bena i Gajića, Rikardinjo, Kafu i ono što je najgore, 0 minuta mladim igračima.