Mrkela o Benu, ma nikome ne bi palo na pamet da ga izopšti sa spiska!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.09.2019.
10:32
Izvor: Sportske.net

Šta se sve desilo i zašto je Ben bio besan?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je planirala da proda El Fardua Bena, ali se to nije desilo.

Ben se nije dogovorio sa klubom koji je bio zainteresovan za njega, pa se na kraju vratio u Crvenu zvezdu gde je objavom posle meča sa Voždovcem istakao nezadovoljstvo što neće igrati Ligu šampiona.

"Pričao sam sa njim i on najbolje zna da nema ništa sporno. Crvena zvezda je imala potpisan ugovor sa Al Vahdom iz Emirata, ostalo je samo da i Ben to uradi. On je otišao tamo i na kraju se nije dogovorio sa Al Vahdom. Da se dan ranije znalo da neće potpisati, bio bi sigurno na spisku igrača koje Zvezda računa za Ligu šampiona"
, rekao je Mitar Mrkela za "Novosti".

Kasnije se osvrnuo na njegovu objavu na Instagramu.

"Ne znam da li je ta izjava interpretirana kako treba. Nikome iz Crvene zvezde nije palo na pamet da ga izopšti sa tog spiska, niti bi dovodili igrača na njegovoj poziciji da smo znali da se neće dogovoriti sa Al Vahdom. Ben je bio naš jako važan igrač prošle i ove sezone u borbi za Ligu šampiona i svi bismo voleli da i sada možemo da računamo na njega u mečevima sa Olimpijakosom, Totenhemom i Bajernom", rekao je Mitar Mrkela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Friday, 27.09.2019
16:09

A novinari da su pravi i da smeju nesto da pitaju, onda bi pritegli malo fanove rezima Terzu, Mrkelu pa ih pitati ok, oko Bena je ispala "greska" doveden je Garsija,

1. A zasto je u 5 do 12 onda doveden i igrac iz cempionsipa kome ce trebati cela polusezona da se uigra?

2. Zasto je doveden Zander, zasto je doveden Kanjas (u cije kvalitete jedino ne sumnjam od ova 3 igraca)?

To su 3 stranca na vec postojeci tim. Odstranjena su 2 deteta kluba , slazem se treba imati stav ako su zabrljali, ali treba razmisljati kako nadoknaditi takva 2 igraca zbog zahteva UEFA o klincima iz sopstvene skole.

3. Zasto je doveden Ivanic?
Ne treba niko da objasnjava o kakvom je igracu rec. Dovodis nekoga ko je cist plej ako ne mislis da igras sa 2 desteke nego sa krilima, to automatski znaci da je on zamena za Marina a nije Zvezda ekipa koja moze da trzi tako skupog igraca na klupi a pogotovo da igra bez Marina.

4. A o ne igranju Pankova od pocetka, dovodjenju Milunovica kao stuba cvek svaku ozbiljniju utakmicu kiksne a doveden da pravi raz;iku??? Pa imate primer sta znaci igrac koji pravi razliku u odbrani (DEGENEK). O ne igranju Gajica, jok mora da nije mogao da nadje klub iz Francuske, cak ispostovao i cekao svoj red.

5. Da li je moguce da nema vezni igrac sa nasim pasosem do 2 miliona koji hoce da igra LS i da igra u Zvezdi? Pa menjajte skauta... Svako zna po 3 da nabroji.

I poslednje, ali ne manje vazno od prethodnog, kako to da sve vesti o Zvezdi eksluzivno dolaze iz Inormera, S. Telegrafa, je l' to nema sportskih portala, emisija koje bi to trebale prve da dobiju kao eksluzivu?

I naravo treba i pitati velikog Terzu je l' istina ono o sastavima sto je pricao Lalatovic i koliki je stvaran dug Zvezde i kako to naprasno dodju 2 od 3 nepotrbna igraca i godisnje odzavanje kluba poraste za 10 miliona od prethodno recenog. Kako na premije 5 miliona kada je maksimum 100 hiljada po igracu ma ima jos koliko hoces ali nema to ko da pita...

I vi Sportske.net napisite neki tekst i o tome. A ne da SMS svaki treci dan ide u Real pa u Bajern pa u PSG pa u Barsu pa na kraju najplaceniji igrac Lacija pa aplauz od Meace itd. Ili ni vi ne smete da pitate?

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 30.09.2019
11:15

Odavno imam utisak da Terza kontrolise dobar dio sportskih medija, ako ne i sve. Oglasavanje preko Informera je i Kokezina praksa, ali vratimo se Terzi. Zar je moguce da nikome od sportskih medija nije zanimljivo sta se desavalo sa Savicem i Stojkovicem? Sad je prilicno jasno, ali da pored njih zdravih, prve utakmice igraju Gobeljic i Babic, a mediji pomirljivo pisu kako je Gobeljic istisnuo Stojkovica iz startne postave?! Nikom cudno, niko ne postavlja pitanje. Sta god da stoji iza toga, ko god da je kriv, sportski mediji i sluze za takve stvari, pogledajte sta u Spaniji rade, angazuju citace sa usana, a kod nas se svelo da prenose sta Terza kaze. Taj slucaj je, po meni, cist dokaz koliko Terza ima uticaja u sportskim medijima, ostalo sto si nabrojao je upravo posljedica toga. Slazem se sa svime sto si rekao, ako ne pocnemo sad da pitamo, kasno ce biti za par godina ako, ne daj Boze, opet budemo u kanalu.

avatar
riquelme
Monday, 30.09.2019
21:02

Ja se samo plasim da ovo nije ono staro "leba i igara..." A platice narod, drzavni su to klubovi!

avatar
riquelme
Monday, 30.09.2019
20:52

Sto bi se reklo prica sa ulice... Savic i Stojkovic su partijali kad mu vreme nije. Ako si mogao da primetis i Milojevicev ugovor se dugo odugovlacio. Navodnoje bio oni ili ja! Da nije bilo povreda ne bi Stojkovic odigrao ni ovo sto jeste. Ponovo kazem da je prica, ja ne volim bez potvrde to da uvazim kao tacno. Ali stvarno mnogi kazu da je tacna. A sto se Terze tice zar ne vidis kako okrece pricu i za Lalatovica, ja sam ga branio, bio bi smenjen zbog losih reultata, ovo ono a coveka doveli na dnevno svetlo da vidi bar sta potpisuje posto su ga vec za sve ostalo znali da ga ispaljuju. Ma tuga... Trese bas muski. Evo ti samo danasnji primer kako se sredjuje situacija lose uradjenog transfer roka. Platice za svakog stranca po 30-50 hiljada u zavisnosti ako se predje za 1, 2, 3 u odnosu na dozvoljen broj. Bup, glasanje27 od 30 klubova za. Cao,zdravo. Preglasan zakon u sred sezone. Pa za koga ce da glasa Nis, Lucani, NS, TSC. Mnogo politikanstva i zato ni nema ko da pita... Ili ne sme. Isto je.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 27.09.2019
12:49

Pitanje za Mrkelu: kad je vazan igrac, zasto mu nisi dao rok do kada da rijesi trasnsfer? Zasto si dozvolio ovakvu situaciju?

avatar
riquelme
Friday, 27.09.2019
16:11

Cuj samo to pitanje... Ima 335 pitanja za Terzu i njega. Ali bravo, to je isto jako, jako vazno pitanje. Kada se kite uspesima da ih cujemo sada sa ovim paklenim rokom.