Mrkela najavio odlaske, da li je na njih mislio?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 06.01.2020.
13:18
Izvor: Sportske.net

Ko će sve napustiti Crvenu zvezdu u januarskom prelaznom roku?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda ima višak fudbalera, posebno zbog činjenice da će u drugom delu sezone imati duplo manje mečeva nego u prvom, pa se očekuju odlasci.

Odlasci su sigurni i zbog činjenice da će klub biti podmlađen, pisali smo vam o petorici igrača koji će definitivno dobiti više mesta u drugom delu sezone.

Marko Marin je već otišao, a ko će njegovim stopama?

Naravno, jasno je da će otići još neko od stranaca, Ričmond Boaći ima ponude, kao i Alberto Kanjas. Milan Jevtović je odavno već na izlaznim vratima, kao i Veljko Simić i to su četiri fudbalera kojima dajemo najveće šanse za odlazak.

Sledi Srđan Babić koji nije imao dobru sezonu, a nećemo se iznenaditi ukoliko klub napusti ili ode na pozajmicu golman Vasiljević.

Pod znakom pitanja je Garsija, kao i Ben, obojica su interesantni drugim klubovima i mogli bi da promene sredinu uz odgovarajuću naknadu, iako se za Bena govorilo da bi mogao da ostane i da potpiše novi ugovor, što je Stankovićeva želja.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Tuesday, 07.01.2020
00:09

Srdjan Babic nije imao dobru sezonu? Pa nije ni igrao skoro, igrao vecinu nebitnih utakmica i izgubio motivaciju, propao cekajuci sansu. Ali reci da nije imao dobru sezonu dovoljno govori o Mrkelinom profesionalizmu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 06.01.2020
14:37

Kada sam vam pisao da su svi zvezdini igraci na prodaju nakon sto su shvatili da u SL ne mogu da pobede takmicarsku utakmicu bez sudija i nakon sto su u LS ostali bez ijednog boda protiv Totenhema i Bajerna kod kuce sto je automatski znacilo da bod olimpijakosa protiv Totenhema donosi zvezdi 4. mesto i finansijski gubitak jer zvezdu vise kosta tim koji je sastavila nego sto su zaradili od LS, a niste mi verovali. Nakon sto su shvatili da su sami sebe obmanjivali da ce za Pavkova neko dati 12M evra, da ce Boaci u Juventus ili Celzi, da ce za Bena dobiti najmanje 5M evra dosli su u poziciju da moraju da prodaju cak i one na koje su stavili veto, Marina i Borjana. Isto kao sto su za Marina dobili 1.7M evra tako bi prihvatili i za Borjana samo kada bi dobili ponudu.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 06.01.2020
14:57

Ne moze da se pobedi u sl ali moze da se udje u ls bezi bre 🤣

avatar
Mani2
Thursday, 09.01.2020
23:31

Posteno ste se blamirali u ls.Cega se pametan stidi onaj drugi se ponosi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 07.01.2020
11:12

Kao što pobeđuje u SL tako je i prošla u LŠ, uz pomoć sudija.