Mrkela najavio nove odlaske iz Zvezde, ko je to teret na Marakani i šta se dešava sa Benom?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 04.02.2020.
12:00
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" i dalje aktivni na tržištu kada su u pitanju odlasci.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela otkrio je u razgovoru sa novinarima u Antaliji kakvi su planovi kluba vezani za prelazni rok, ali i o sudbinama Bena, Van la Pare, Kanjasa...

"Što se tiče prelaznog roka, može da ode još neko. Radi se na tome, ima razgovora kada su u pitanju Boaći i Degenek. Sa Benom dugo razgovaramo, u ovom trenutku je razlika u razmomilaženju oko novca. Ben traži veću platu od one koju mu je Zvezda ponudila. Nastavićemo razgovore, on je ostavio utisak i kao igrač i kao čovek. I on želi da ostane. A što se mene tiče, voleo bih da ostane do kraja karijere", kazao je on, prenosi Telegraf.

Kakva je situacija sa Van la Parom i Žanderom?

"Van la Para je bio visoko kotiran u planovima Stankovica, ali on na treninzima nije pokazao tu strast i odlučnost. Žander je dobar igrač, ali ima teret te ruke protiv Olimpijakosa i procena je bila da novi stručni štab ne bi trebalo da uđe sa tim teretom u sezonu."


Mrkela se posebno dotakao Kanjasa i Tomanea.

"Kanjas se ne uklapa u planove, dok Tomane ima teret da deli minutažu. Spicevi su vrsta igrača kojima treba stalna pažnja. Tri špica su previše i ja se nadam da ćemo ih smanjiti na dva. Ne bih voleo da i ove polusezone ostanemo sa tri špica, jer su većinom svi pomalo nezadovoljni. Zato smo procenili da bi šest meseci neigranja za Krstovića bilo pogubno pa smo ga poslali u Grafičar", otkrio je sportski direktor "crveno-belih".

Mnogo se govori o Mirku Ivaniću od kako je Marko Marin napustio Marakanu.

"Ivanić je doveden kao neko ko ima iskustvo igranja u Ligi šampiona i Ligi Evrope. U Zvezdi je samo na momente nagovestio da je majstor. Zašto ne igra dobro u kontinuitetu, to je za analizu. Verovatno postoji psihološki efekat, znate da je zahtevno igrati u Zvezdi"
, smatra Mrkela koji je potom otkrio da novajlija Seku Sanogo ima problem sa povredom.

"Sanogo je došao sa malim zakašnjenjem, radio je odlično na pripremama i Stanković je bio zadovoljan. Zatim je dobio udarac u mišić, nastala je ruptura i morao je da se vrati u Beograd na lečenje. O stepenu povrede znaćemo nešto više kada spadne hematom i kada ode na pregled magnetnom rezonancom", zaključio je funkcioner Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 04.02.2020
19:38

Сад кад сте видели Николића и Гаврића ако вам није фошло из дупета у глави, неће никад,

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 04.02.2020
17:13

Da necete mozda na Benu da ustedite,rasipnici,kakve odgovore daje ovaj madjijin mali od palube pa ja ne verujem,mnogo se pravi mutav.

avatar
Nenad Van Sebe
Tuesday, 04.02.2020
15:51

Toliko je zahtevno da bez sudija ne može 90 minuta da se zaokruži.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 04.02.2020
14:11

Kao Boga vas molim nemojte da produzujete ugovor sa Benom jer lik je sve losiji i losiji. Pustite bre nasu decu da dominiraju koji su stvarani da pobedjuju.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 04.02.2020
13:54

Muhamed kapiten traži veću platu, a Sanogu već traže zamenu...rupa gde nestaju milioni €.

avatar
ČokoMoko
Tuesday, 04.02.2020
13:53

Svasta su rekli a nista nisu rekli, te dolazi, te ne dolazi, mozda ode a mozda i ne, nije los ali ima teret.... I tako u krug! Aman bre ljudi, da li idu La Para, Kanjas, Zander... Ili ostaju da uzimaju pare i dalje...?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 04.02.2020
13:39

Zašto da smanjujete broj igrača pod ugovorom kada je doktor Mađija rekao da mu je cilj da zvezda ima 100 igrača pod ugovorom. A ko će da analizira vaš rad ili ste vi ti i doktor savršeni.