Mrkela još nema dobre vesti, zašto Miloje okleva sa potpisom?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.05.2018.
10:29
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Titula je osvojena, delovalo je da se samo to čeka, ali...

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Prvi, i to kapitalan potez Zvezdinih čelnika u predstojećem prelaznom roku trebalo bi da bude dogovor sa trenerom Vladanom Milojevićem oko nastavka saradnje.

O toj temi govori se još od zimus, kada su mnogi očekivali da se Milojević staviti potpis na novi ugovor, ali se to nije dogodilo.

Prema informacijama iz kluba, Zvezdin strateg je najpre želeo da ostvari glavni cilj ove sezone, da sa Zvezdom osviji titulu, pa tek onda da se obaveže na dugoročniju saradnju.

Titula je sada i matematički obezbeđena, već je i proslavljena, ali osim novih spekulacijama o interesovanju za njega iz inostranstva, još uvek nema one vesti koju Zvezdini navijači željno iščekuju.

''Svesni smo svi mi trenutne situacije, ali ja svakodnevno razgovaram sa Milojem i nadam se da će se naše ambicije, novi ciljevi poklopiti sa njegovim'', poručio je u izjavi ''Novostima'' sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

S obzirom da još uvek nije sve završeno, Mrkela ne želi da se zaleće sa izjavama.

''Voleo bih da brzo javnosti i navijačima Zvezde objavimo vest da je Milojević produžio ugovor. Iskreno se nadam da će to i biti epilog naših razgovora. Ali dok se ne potpiše ugovor, ništa ne može da se stopostotno tvrdi'', dodao je on.

Mrkela nema dobrih vesti ni kada su u pitanju razgovori sa Donaldom i Le Talekom oko nastavka saradnje, pa će najverovatnije morati da se traže pojačanja na njihovim pozicijama.

''Njih dvojica će najverovatnije otići. Bar je takva trenutna situacija. O njihovom doprinosu ostvarenim rezultatima ne treba posebno pričati, pa zato ja želim da ostavim neki procenat mogućnosti i da ostanu'', istakao je Mrkela.

Rastanak bi mogao da usledi i sa Nenadom Miijašem, koji razmišlja da kopačke uskoro okači o klin. I sa njim će Mrkela obaviti razgovor u narednim danima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indosrbija
Thursday, 03.05.2018
16:01

Imamo odlicnog trenera,dobar tim,mlade talente i vernu publiku..odavno nismo bili u ovako dobrom stanju..Sistem je uspostavljen a sada da se nadogradjuje na svim poljima uz vracanje dugova..

avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 03.05.2018
13:16

Kada zagrmi nas 50000 19.maja, potpisaće Miloje ugovor odmah 20. ujutru.

avatar
Goran_Ilic
Thursday, 03.05.2018
11:49

Nova je godina i sezona a price su stare,samo se prepise text iz prethodnih sezona i ne moze da se pogresi.Osnovni problem nase Zvezde je sto budzet za plate drzi na nivou bolje rangiranih rukometnih i odbojkaskih klubova u Evropi,kada podignemo budzet za plate,ako se to ikada desi onda cemo moci da ocekujemo nesto vise,ovako je prica svake godine-seci uvo krpi dupe.Jbga.