Mrkela čestitao titulu, od čeka zavisi prelazni rok u Zvezdi?

  • Autor: Beta

  • 03. jun 2020.

  • 14:32

  • Izvor: Beta

  • facebook
  • twitter
  • email

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela čestitao je danas fudbalerima tog kluba na tituli šampiona Srbije i ohrabrio ih na putu ka osvajanju i Kupa.

Mrkela čestitao titulu, od čeka zavisi prelazni rok u Zvezdi?
Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
"Želeo bih da čestitam svima koji su učestvovali u osvajanju 31. titule, najpre igračima, a onda i stručnom štabu. Ove sezone imali smo dva stručnjaka na klupi, tako da treba čestitati Vladanu Milojeviću i njegovim saradnicima, ali i Dejanu Stankoviću i ljudima koji su u njegovom stručnom štabu. Naravno velike zasluge ima i rukovodstvo Crvene zvezde, ali i naši verni navijači bez kojih ova titula ne bi bila moguća", rekao je Mrkela za sajt kluba.

Zvezda je imala veliku bodovnu prednost tokom cele sezone, a Mrkela je naveo da je početak bio odličan bez većih oscilacija i dodao: "Verovali smo u osvajanje titule i imali smo igru koja nam je to samopouzdanje ulivala".

Po njegovim rečima, postojao je strah zbog prekida prvenstva usled pandemije korona viursa.

Navijači nisu mogli da podrže tim protiv Rada, a proslava titule planirana je za 30. kolo.

"Poznato je da su navijači neizostavni deo Crvene zvezde. Godinama unazad svedoci smo da je njihova podrška 'gurala' fudbalere do najvećih uspeha. Navijači se konačno vraćaju na stadion, očekujemo veliku posetu u meču protiv Radnika. Nadam se da će zvezdaši doći da pozdrave šampione. Sa njihovom podrškom, ugodjaj će biti potpun", naveo je Mrkela.

Baner 6

Zvezda će imati priliku da osvoji "duplu krunu", pošto će igrati i polufinale Kupa Srbije.

"Trofej Kupa Srbije nedostajao je prethodnih sezona kako bismo bili u potpunosti zadovoljni. Osvajali smo prvenstva, ostvarili fantastične rezultate koji se nisu desili u poslednjih 25 godina, vratili smo Crvenu zvezde na evropsku scenu. Pred svaku sezonu postavljali smo cilj da osvojimo duplu krunu. To nam nije polazilo za rukom prethodnih godina, međutim sada je dobra prilika da to postignemo i učinićemo sve da sezonu završimo na najbolji mogući način", kazao je sportski direktor Zvezde.

Kada je reč o pojačanjima, Mrkela je rekao da će situacija biti mnogo jasnija na kraju sezone.

"Teško je u ovom trenutku govoriti o prelaznom roku. Pratimo određene igrače za koje Dejan Stanković misli da mogu da doprinesu kvalitetu ekipe. Sa druge strane što se tiče odlazaka njih će diktirati situacija koja je prouzrokovana korona virusom", rekao je Mrkela.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari