Mreže miruju na Marakani, Mitar promašio vođstvo! (POLUVREME)

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 06.09.2020.
21:35
Izvor: Sportske.net

Videli smo nekoliko šansi na obe strane, a najbolju u finišu prvog poluvremena.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Prvo poluvreme susreta drugog kola Lige nacija između Srbije i Turske u Beogradu rezultat je 0:0.

Nakon nešto boljeg početka meča, Srbija je prva pripretila preko Kostića koji je pogodio spoljni deo mreže.

Kako je vreme teklo, Turci su preuzeli inicijativu i umalo iskoristili grešku Maksimovića u iznošenju lopte, da bi posle kornera pokušao i Karaman.

Tufan je gađao sa distance, Rajković je intervenisao nogom, a peh za "orlove" usledio je sredinom poluvremena kada je iz igre zbog povrede morao Lazović kojeg je zamenio Gaćinović.

U finišu prvog dela igre Radonjić je povukao kontru, ali se i pored Mitrovića na drugoj strani odlučio za udarac koji je izblokiran, da bi se isto dogodilo i sa pokušajem Kostića u nastavku napada.

Mogao je Mitrović do gola pre odlaska na odmor, nakon velike greške odbrane došao je do lopte, ali je njegov udarac sa ivice peterca odbranio Gunok.

Sve u svemu, pristojno izdanje "orlova", nadamo se golu u drugom delu meča...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 06.09.2020
21:43

Mitar nije promašio, nego je jako loše, skoro mlitavo reagovao, dozvolio da golman dovoljno priđe i okrzne loptu (bio je korner posle tog šuta, a lopta je prešla preko prečke pošto je okrznula golmana). Mislim da je Radonjić totalno van forme i da je izgubio skoro svaku loptu, a kad je trčao sam prema golu, tačno kao da je čekao protivničkog igrača da ga izblokira. Izgubio je skoro sve lopte osim te i valjda jednog lepog dodavanja Kostiću uz liniju (izgubio bar 5 lopti). Đuričić je sjajno odigrao protiv Rusa i zaista se čudim da on, koji bi bio prirodna zamena za SMS-a, nije dobio šansu od početka, nego krilo, što je i koncepcijski čudno, a videli smo i da je igrač potpuno van forme. Nadam se da će sad ući Đuričić umesto Radonjića, a možda i Ljajić umesto Tadića u poslednjih 20 minuta. I Mitrović deluje umorno, možda je trenutak za Jovića?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 07.09.2020
16:18

Ili Vlahovica.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 06.09.2020
21:41

A penal koji nam nije sviran? Maksimovic itekako pomaze odbrani, a Kolarov je veceras libero:-D

avatar
miki2
Sunday, 06.09.2020
21:41