Možemo sa Nemcima? Ne možemo, da se ne palimo i nadamo jednoj ovakvoj grupi!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.12.2018.
10:04
Izvor: Sportske.net

Sreće smo imali u kvalifikacijama za Mundijal, ne bi bilo loše da nas i sada pogleda. Priče o tome da sa svima možemo da igramo su laži, ne možemo i mada ne zavisi ništa od nas, svakako da postoji baš dobar žreb i onaj gde ne bismo imali šansu...

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Usijanje pred žreb u Dablinu, danas od podne, Srbija će saznati rivale na putu ka EP. Imamo istina i baraž, način da kroz Ligu nacija stignemo do završnog turnira, ali videćemo šta će reći kuglice.

O žrebu i željama smo pisali, Darko Kovačević sportski direktor FSS smatra da možemo i sa Nemcima koji su košmaran žreb iz drugog šešira, mi nekako ne bismo proveravali njegove prognoze.

Jasno, iz prvog šešira stižu favoriti, Poljaci i naši dužnici Švajcarci su nekako najslabija imena na papiru, mada iskreno ni Italijani ne ulivaju neki strah, posle smene generacija i dolaska Manćinija. Holanđani se vraćaju, Portugal će za razliku od LE, računati od početka na Ronalda, mnogi bi voleli Hrvatsku, ali to ne bi bio samo fudbal i najbolje je izbeći.

Ako je drugi šešir u pitanju, osim Nemačke, ostali rivali su nijansirani, mada nama recimo više leže Vels i recimo Island, od Ukrajinaca i Rusa, sa kojima imamo problem. Česi nisu toliko jak tim, BiH je ponovo u naletu sa Prosinečkim, a Austrijance smo izbacili sa Mundijala. Ako se mi pitamo, neka bude Vels ili Island.

Zavisiće i od četvrtog šešira, to su na papiru slabiji timovi od Srbije, poput Rumuna ili Crnogoraca, mogući rival u baražu Norveška, zatim Finci, Bugari...Ovako na prvi pogled, najbolje je sa Kipranima...

Iz petog šešira, jasno, treba izbeći putovanja na Kavkaz, naša stara stratišta, timove poput Jermena, Azerbejdžanaca, Kazahstana, tu je Makedonija, ali recimo lakše je sa Gibraltarom ili Luksemburgom, ne bi bilo dobro da iz petog šešira stigne Belorusija.

Ako budemo u grupi sa jednog od ove četiri selekcije, Englezima, Holanđanima, Portugalom i Švajcarcima, to će biti grupa sa pet selekcija, iz šestog šešira bi mogli da dobijemo Andoru, San Marino, Maltu, Lihtenštajn, Letoniju, da ne razmišljamo.

U svakom slučaju, ne zavisi ništa od nas, imali smo sreće u žrebu sa Mundijal, neka nas pogleda i danas, recimo, grupa sa Italijanima, Velsom, Kipranima, Luksemburgom i San Marinom bi nam bila odlična.

Jasno, da se to neće desiti, ali svejedno, nije baš nebitno kakav će biti žreb, a to da sa svima možemo, nije istina i predstavlja "loženje" bez ikakvog pokrića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Sunday, 02.12.2018
13:30

Sa takvom grupom mi ne bi prosli dalje... i ovu LN smo odigrali jako lose sa slabijim ekipama tj grupom, a ne sa Italijom i Velsom

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 02.12.2018
12:36

Одавно нам је јасно да не можемо са свима, али поставља се питање са ким уопште можемо, ако и кавкаске репрезентације за нас представљају "стратиште"!

avatar
Zoran Vukic
Sunday, 02.12.2018
12:10

razvalice krle Nemce ko u Rusiji Svajcarce

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.12.2018
12:01

Norveska, FInska i bugarska nisu u cetvrtom sesiru nego u trecem sa nama.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.12.2018
12:00

Ne mozemo sa Norveskom, Finskom, Skotskom, bugarskom, turskom, Slovackom, Irskom, Severnom Irskom i izraelom.

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 02.12.2018
11:37

Velsom? Na ljutu muku smo izvukli remi sa njima i to bez Bejla. Svi su prejaki za nas iz prva dva sesira osim Austrije

avatar
_Goran_
Sunday, 02.12.2018
12:01

I Švajcarske..