Može li Zvezda da vrati PSŽ-u ''milo za drago''?

Autor: Darko Mitrović
petak 03.05.2019.
13:53
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Njen bivši fudbaler se nada takvom scenariju.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Crvena zvezda je jesenas ''osetila ukus'' Lige šampiona, savladala Liverpul na ''Marakani'' (2:0), osvojila bod protiv Napolija, ali protiv PSŽ-a nije uspela izbegne ubedljive poraze, iako je u beogradskom duelu sa ''Svecima'' imala period odlične igre, kada su Parižani istrpeli žestok pritisak.

Ipak, taj meč je PSŽ dobio sa 4:1, prethodno je u Parizu slavio sa 6:1, a na Zvezdine dvoboje sa francuskim šampionom danas je podsetio njen bivši fudbaler Mihailo Ristić.

U intervjuu za ''Kurir'', povodom najnovije pobede njegovog Monpeljea nad PSŽ-om od 3:2, Ristić je izrazio nadu da bi i Zvezda u narednim sezonama mogla da se nada jednom takvom rezultatu sa Parižanima, ukoliko dođe do njihovog novog susreta u Ligi šampiona.

''Uverio sam se koliko težak posao je imala Zvezda. Verujem da će u nekim narednim godinama vratiti PSŽ-u milo za drago'', uz osmeh je poručio Ristić.

Iako je bio među rezervama u tom meču, zadovoljan je u Monpeljeu, gde mu društvo prave i Petar Škuletić i Damijan Le Talek. Među njima trojicom, dueli Zvezde i Partizana su česta tema.

''Za Damija i mene mogu da kažem da pratimo sva dešavanja u Zvezdi, očekujemo duplu krunu. Što se derbija tiče, bilo je čarki, ali ne kao uobičajeno. Verujem da je to zbog bodovne razlike'', zadovoljno je zaključio Ristić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 03.05.2019
17:09

Ona ne može da vrati Voždovcu što ih na Đurđevdan 2017 pobedi i to sa sve njenim sudijama, a kamoli PSŽ. Može PSŽ da vrati zvezdi jer je primila samo 6 komada, a mnogo duguje PSŽ-u sa te utakmice, bar još jedno 10 golova.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 03.05.2019
16:42

Ono kad navijas za Zvezdinog bivseg rivala, a prvi ostavis komentar na vestima o Zvezdi.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 03.05.2019
16:34

Опеглаћемо их, пре или касније...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 03.05.2019
15:03

Tako treba da razmislja svaki Zvezdas sto ne mogu da razumeju oni sto su svoj zivot posvetili nasoj Zvezdi..

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 03.05.2019
13:55