Može li Zvezda da "naudi" PSŽ-u? Pantela rekao Francuzima šta se desi kada se na Srbe okomi velika sila!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.10.2018.
17:59
Izvor: Sportske.net

Ugledni francuski list "L'Équipe" iskoristio je priliku da pred duel Pari Sen Žermena i Crvene zvezde zatraži mišljenje bivšeg napadača dva kluba.

Epa/Expa/Juergen Feichter
Epa/Expa/Juergen Feichter

Povezane vesti

Bivši fudbaler Pari Sen Žermena i Crvene zvezde Marko Pantelić (40) poslužio je novinarima "L'Équipe" kao idealan sagovornik pred duel dva tima u Parizu.

Marko Pantelić je na početku profesionalne karijere dve sezone nastupao za Pari Sen Žermen, a sezona provedena u Zvezdi bila mu je jedna od najboljih na seniorskom nivou.

U razgovoru za ugledni francuski list Marko Pantelić je konstatovao da je još kao dete sanjao o Zvezdi u Ligi šampiona, tako da je plasman crveno-belih u elitno takmičenje ostvarenje dečačkih snova.

Može li ovaj tim da ugrozi PSŽ?

"Prijatelju, mi smo Srbi! Naviknuti smo na to da su svi protiv nas, ali smo i dalje živi i spremni da damo sve od sebe, poslednji atom snage", objasnio je Pantelić.

Komentarišući sastav i snagu Pari Sen Žermena popularni Pantela je apostrofirao kvalitet i potencijal Kilijana Mbapea.

Bivši reprezentativac Srbije veoma poštuje mladog Francuza i stavlja ga u prvi plan, iako PSŽ u svojim redovima ima još nekoliko pojedinaca ekstraklase.

"Pratim Kilijama Mbapea od kada je debitovao za Monako. Prvi put sam ga gledao kako igra dok sam bio u svom restoranu u Beogradu. Već tada sam tvrdio da se radi o igraču koji će promeniti budućnost fudbala, koji će čak biti najbolji na svetu", objasnio je Pantelić.

Utakmica Pari Sen Žermen - Crvena zvezda igra se u sredu od 18.55 na "Parku Prinčeva". Direktan prenos obezbeđen je na prvom programu Radio televizije Srbije.


Marko Pantelic novine

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 02.10.2018
21:44

Kakav kralj, kakva Srbenda kakav Zvezdas je ovaj nas Marko Pantelic.

avatar
Dorotej
Tuesday, 02.10.2018
19:45

Ljudi ne ložite se, opasuljite se. To naše srpsko guženje, arogancija bez pokrića mi ide na živce. Posle utakmice svi ćemo se pokriti ušima. Super bi bilo da grešim. Realno je tako. Tamo su uložene teške pare. Mi smo "slamka među vihorovima". Daleko od toga da smo slabi. Ali oni su na višem nivou. Prošla su vremena one Zvezde koja je mogla sa svima da igra i da nije bilo tog nesretnog rata, Zvzda bi harala godinama i terorisala Evropu. U današnjim uslovima smo osuđeni na skromnost u nadi da sa godinama podignemo kvalitet tima da smo konkurentni evropskoj prvoj ligi. Zato su takve utakmica, kao ova u Parizu, važni za Zvezdu, zbog budućnosti, ne sadašnjosti.