Može li Radnik da ukoči "Parni Valjak"?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.10.2017.
13:11
Izvor: Sportske.net

Trener superligaša iz Surdulice Simo Krunić nada se da njegova ekipa može da iznenadi favorizovanog rivala u okviru 13. kola domaćeg prvenstva.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Fudbaleri Radnika iz Surdulice u nedelju dočekuju aktuelnog šampiona Srbije i jednog od dva predstavnika naše zemlje u Ligi Evrope.

Kako to obično biva, gostovanja Crvene zvezde i Partizana u manjim sredinama predstavljaju prvorazredni spektakl što je na konferenciji za medije apostrofirao i trener Radnika Simo Krunić.

"U nedelju igramo protiv aktuelnog prvaka države, a to su utakmice za koje živi ovaj grad, oseća se ta atmosfera kad nam dolaze Partizan i Zvezda. Iza nas je period 'toplo-hladno', nije se moglo znati da li bolje igramo na strani ili kod kuće. I ova utakmica će biti neizvesna", kazao je Krunić.

Utakmica u Surdulici dolazi nakon reprezentativne pauze, s tim što je Partizan u sredu odigrao odloženu utakmicu 1/16 finala Kupa i slavio sa 3:0 na gostovanju Rtnju u Boljevcu.

"Partizan je imao par loših utakmica koje se možda mogu pravdati nekim umorom, ali mi ne smemo zaboraviti da igramo sa timom koji igra Ligu Evrope i koji ima dosta dobrih igrača i kvalitetnu klupu", dodao je Krunić.

Strateg Radnika i pored svega rečenog veruje da njegov tim može da iznenadi favorizovanog rivala.

"Voleo bih da nastavimo tradiciju, da utakmica bude neizvesna, borbena i interesantna. Igramo sa fudbalskim velikanom, nezahvalno je baviti se prognozom. Nadam se da možemo da iznenadimo i ukočimo 'Parni valjak'", zaključio je Krunić.

Karte za utakmicu su u prodaji od srede, a cena ulaznica je 500 dinara za istočnu tribinu, 300 za zapadnu, a za sever i jug cena ulaznice je 200 dinara.

Utakmica 13. kola Super lige Srbije između Radnika i Partizana igra se u nedelju od 15 časova na Gradskom stadionu u Surdulici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke