Može li Partizan da osvoji ''Premijer kup''? Ovako izgleda tabela, kakav je raspored?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.02.2020.
11:27
Izvor: Sportske.net

Crno-belima rastu ambicije posle uspešnog starta.

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana finiš priprema obavljaju u Kataru, u izvanrednim uslovima u Dohi, gde učestvuju na turniru ''Premijer kup'', zajedno sa ruskim ekipama Lokomotive, Spartaka i Rostova.

Tim Sava Miloševića je u prvom kolu savladao Lokomotivu posle boljeg izvođenja penala sa 4:2 (1:1 u regularnom toku), što mu je donelo dva osvojena boda, dok je Lokomotivi pripao jedan.

Trenutno je Partizan na drugom mestu na tabeli, iza moskovskog Spartaka, koji je u prvom kolu savladao Rostov sa 2:1.

Naeredni meč crno-beli igraju sutra od 16 časova protiv Rostova, a u trećem kolu, 8. februara u 12 sati, sastaće se sa ekipom Spartaka.

Moskovski derbi između Spartaka i Loikomotive na programu je 5. februara u 16 časova, a turnir se zatvara utakmicom između Rostova i Lokomotive, 9. februara u 16 časova.

S obzirom da je ostavio odličan utisak protiv doskorašnjeg učesnika Lige šampiona, da je bio bolji rival i da je zaslužio pobedu i u regularnom toku meča, Partizan ima čemu da se nada i protiv Spartaka i Rostova.

Podsetimo, na tabeli šampionata Rusije, Rostov i Lokomotiva imaju po 34 boda na deobi trećeg mesta, a Spartak je tek na desetom mestu sa 22 boda.

Premijer kup, tabela:

Spartak 3
Partizan 2
Lokomotiva 1
Rostov 0 bodova.







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke