Možda Joveljić ide, ali stiže nova nada!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.05.2019.
15:37
Izvor: Sportske.net

Mladi napadač parafirao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Evropa se mesecima unazad divi umeću bivšeg napadača Crvene zvezde Luke Jovića, a vrlo brzo bi na evropsku scenu mogao da bude lansiran i Dejan Joveljić.

Mladi centarfor trebalo bi da bude prodat tokom leta jer za njega postoji veliko interesovanje, a Zvezda već radi na pronalaženju mladih nada koje poseduju potencijal sličan Joveljićevom.

Tako je na stadionu "Rajko Mitić" danas pao potpis za budućnost. Napadač Ilija Babić (16) potpisao je ugovor na tri godine sa opcijom produžetka saradnje na još godinu dana.

Radi se o članu kadetske ekipe Crvene zvezde koji je minule jeseni debitovao za omladinski pogon u Ligi šampiona.

Babić je u tekućoj sezoni postigao 10 golova u Kadetskoj ligi Srbije i jedan je od najzaslužnijih što se Crvena zvezda četiri kola pre kraja nalazi pred odbranom šampionske titule.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
saka7903
Friday, 10.05.2019
19:13

Opet ista priča i sve u krug,Pričate kako ste smanjili dugovanje kluba( sto je ok ako je tačno),pričate kako ćete graditi stadion,internat gimnaziju (što je isto ok ako je tačno),pričate da je budućnost Zvezde u omladinskom pogonu ( što je isto ok i slažem se) ALI:
NIJE MI JASNA VAŠA FILOZOFIJA POSLOVANJA ILI JE PO SREDI NEŠTO DRUGO.U NORMALNIM KLUBOVIMA KOJI ZAVISE OD PRODAJE IGRAČA , IGRAČI KOJI SU VANSERIJSKI TALENTI (SLUČAJ JOVELJIĆ)PRODAJU SA 22,23 I SA BAR MINIMUM 3 SEZONE U PRVOJ EKIPI.JOVELJA JE U SVOJOJ PRVOJ SEZONI POKAZAO DA JE VANSERIJSKI TALENAT I VELIKI POTENCIJAL TAKO DA SA JOŠ 2 SEZONE U DRESU PRVOG TIMA DEČKO ĆE PODIĆI CENU BAR ZA JOŠ PET PUTA,I POSTATI JOŠ VEĆE IME,TAKO DA NERAZUMEM VAŠE POSLOVANJE I ZAMAZIVANJE OČI NAVIJAČIMA SA BAJKAMA O LIGI ŠAMPIONA,UEFE.
SA OVOLIKIM DOVEDENIM IGRAČIMA I PAR VANSERIJSKIH OMLADINACA NAMA KAO KLUBU NISU TRENUTNO POTREBNI NIKAKVI ISLUŽENI STRANCI ( KOJI PITANJE JE DALI ĆE NEŠTO POKAZATI) JER ZVEZDA NETEŽI OSVAJANJU UEFINIH TAKMIČENJA TAKO DA PUSTITE TU PRIČU.
I GOSPODO OBJAVITE TAČNO DUGOVANJE KLUBA TJ ( KOME I KOLIKO SE TAČNO JOŠ DUGUJE) I KAKVI SU VAM PLANOVI ZA VRAĆANJE PA TEK ONDA PRIČAJTE BAJKE.
POŠTO ZAKON O PRIVATIZACIJI KLUBOVA U SRBIJI NIJE NI U IZRADI OSTAJE MI SAMO DA JOŠ DODAM DA JE SVE OVO "CIRKUS"

avatar
Čeki
Friday, 10.05.2019
17:51

Zasto prodati Jovelju? Ljudi prodajte Boacija koji je, od kad se vratio, vise povredjen nego sto igra. Dalje, i ovo dete sto su potpisali, ako dodje do prvog tima, ima da prodje isto ko Joveljic, i tako iz pocetka i u krug. Joveljic je imao i par blistavih momenata u LS ono sto je malo igrao, a zamislite sta bi bilo kad bi dobio pravu sansu. Decko bi se oslobodio i kidao.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 10.05.2019
17:02

Dobar je ali motra josmnogo da radi da bi stigao do prvog tima.

avatar
MALI PLAVI
Friday, 10.05.2019
16:04

Nije on ni do kolena Joveljiću.

avatar
Mića86
Friday, 10.05.2019
15:52

Ako se Jovelja proda sad, klub će načiniti istu grešku kao sa Jovićem i proda ga pošto-zašto, a dečko vredi mnogo više