Mou zadovoljan za sada, obećao pivo u Moldeu

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 22.08.2019.
23:51
Izvor: Sportske.net

Nije trener Moldea imao velikih razloga za nezadovoljstvo.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Trener Moldea Erling Mou rekao je da ga Partizan ničim nije iznenadio večeras, ali da se uzda u domaći teren. Na kraju je izveštača Sportskih pozvao na pivo sledećeg četvrtka u Moldeu.

"Očekivali smo ovakvu igru, nije bilo velikih iznenađenja. Zadovoljan sam našim šutevima i kontrolisanom igrom i što smo uspeli da držimo Partizan bez velikih šansi. Zadovljan sam i što smo uspeli da napravimo nekoliko dobrih šansi, ali ih nismo iskoristili", rekao je Mou.

Kako sada vidite procentualno vidite šanse za prolazak dalje?

"Što se tiče procenata, ne znam da li će biti dobri, ali mi imamo neke dobre rezultate na domaćem terenu i protiv mnogih protivnika, pa imamo čemu da se nadamo", skromno je odgovorio trener, čiji je tim kod kuće dobijao i Sevilju i Zenit.

Očekivali smo Omoa na levoj strani, je l' on bio povređen ili je to vaša odluka bila da ga ostavite na klupi?

"Započeli smo sa Knudconom jer smo hteli da čvrsto počnemo utakmicu. Zatim smo stavili akcenat na Bolija jer je on zaista brz", odgovorio je Mou.

Kada se konferencija završila, Mou je pokazao prstom u izveštača Sportskih i rekao: "Ako dođete sledećeg četvrtka, idemo na pivo, ja vodim".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 22.08.2019
23:56

Suma je individualnim kvalitetom stvorio šansu za gol, Urošević imao poklon protivničke odbrane kada je Asano promašio stopostotnu šanu i još 2 šanse preko Uroševića kod drugog gola, odnosno preko Asana kada je Ožegović promašio loptu i zasmetao Tošiću da postigne gol. 4 stvorene šanse uz ispodprosečnu igru Partizana, pa je prostor za napredak u igri i šansama ogroman.

avatar
BloodY RippeR
Friday, 23.08.2019
03:56

Asanova nije bila stoprocentna jer mu je lopta bila na neprirodnom polozaju za sut a da je urosevic to umesto suta dodao dal njemu ili ako me secanje sluzi tosicu iza na nogu to bi bile stoporocentne i tesko da bi ih omasili. Ali ajde nadam se da tamo mozemo da ih pobedimo ako opet nebudu bili samozivi kao u zadnjih par utakmica pojedinci tipa urosevic,stefanovici i ostali samo proglaseni maheri za ovaj sport. Adika nebi ni spominjao sve mi vise lici na Daloa iz basketa xD