Molde ponovo u svom "rodnom gradu", trener sprema odbranu i kontre

Autor: Pavle Knežević
sreda 21.08.2019.
19:51
Izvor: Sportske.net

Raduje se Erling Mou sutrašnjem susretu sa Partizanom

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Molde Beograd doživljava skoro kao svoj grad, a njegov trener Erling Mou kaže da će se njegov prilagoditi svemu, pa i praznim tribinama.

"Mislim da će sutrašnja utakmica biti teža utakmica nego protiv Čukaričkog. Čini mi se da Beograd polako postaje i naš rodni grad. U potpunosti se slažem da će sutra biti vrlo, vrlo dobar i zabavan fudbal, jer imamo dva tima koja su raspoložena za napadačku igru.

Znamo i spremni smo da će utakmica biti teška, ali i mi smo se spremili za to. Znamo da će nas napasti, mi moramo da imamo dobru odbranu, i nadam se da ćemo i mi nekad osvojiti loptu i krenuti u neku kontru
", rekao je Mou.

Partizan će sutra igrati bez navijača, tačnije samo sa decom iz fudbalskih škola.

"Nismo baš bili u prilici da igramo pred praznim tribinama, ali smo igrali sa vrlo malo publike. A kome će to više odgovarati? Ne slažem se baš da smo podložni pritisku, igrali smo sa Fenerbahčeom i Seltikom i ne dotiče nas atmosfera preterano mnogo, a imamo i iskusne igrače. Verujemo da bi bilo bolje za Partizan da igra uz podršku svoje publike", ocenio je Mou.

Dolazite sa severa Evrope, a sada je kod nas uveče 33 stepena napolju. Hoće li vam temperatura biti problem?

"Verujem da te stvari koje ne zavise od nas, kao što su teren ili temperatura, nisu od presudnog uticaja. Dobro, nekad i može da utiče tokom 90 minuta, ali verujem da ćemo na kraju uspeti da izađemo na kraj sa svim tim stvarima.

I ne znam da li znate, nije stvarno to često kod nas, ali nedavno smo i mi smo u Norveškoj imali 30 stepeni i nije da baš nismo nenaviknuti
", odgovorio je trener.

Kakva je situacija sa povredama i suspenzijama?

"Jasno i glasno, tim je spreman", rekao je Mou.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke