Moldavci otkrili, evo šta ih hrabri pred meč sa Partizanom!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 14.09.2020.
13:58
Izvor: Sportske.net

Pred "crno-belima" novi evropski zadatak.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv Sfintula u Moldaviji, meč je na programu u četvrtak od 19 časova.

Trener Sfintula Sergej Čebotari smatra da su "crno-beli" veoma kvalitetan tim sa velikim evropskim iskustvom.

"Dolazi nam veoma moćan protivnik, vrhunski tim s evropskim iskustvom. Što ne znači da ćemo se predati unapred. I na početku kvalifikacija smo bili apsolutni autsajderi, pa se evo borimo za prolaz u treće kolo. Protiv Partizana ćemo dati sve od sebe i spremni smo da ostvarimo istorijski rezultat. Sve je moguće, a mojim igračima to i kažem: ako ostavite srce na terenu, onda je moguća i pobeda. Spremićemo se najbolje što možemo kako bismo prikazali sve što znamo", rekao je Čebotari na konferenciji za medije.

Fudbaler moldavske ekipe Eugen Slivka smatra da šansu svog tima vidi u lošoj formi Partizana.

"Očekivali smo lakšeg protivnika, Škendiju i BATE Borisov. Šta je tu je, veoma dobro poznajemo ekipu Partizana. Znamo i da nije u najboljoj formi, tu vidimo šansu. U svakom slučaju, dočekaćemo goste iz Beograda prijateljski, a bolji neka pobedi. Uostalom, malo ko je verovao u našu pobedu nad Soligorskim, pa smo prošli. Neće da izađemo na teren da izgubimo", rekao je Slivka.

Baner 13

Pobednik duela u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope gostuje ekipi Šarlroa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke