Moćne poruke Partizanovih čelnika, a šta tek reći za ''crno-belu'' trojku u Plzenju?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.02.2018.
09:22
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Partizan večeras igra odlučujuću utakmicu za ostanak u Evropi, kako svoj, tako i naših klupskih predstavnika generalno. A pre meča, Đukićevi puleni dobili su dodatnu motivaciju od čelnih ljudi kluba.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Od sinoć, Partizan je jedini preostali srpski predstavnik na evropskoj sceni u tekućoj sezoni, a da li će se u toj ulozi zadržati duže od 24 sata, zavisi od učinka crno-belih u večerašnjoj utakmici protiv Viktorije u Plzenju.

Početak je zakazan za 19 časova, uz direktan TV prenos na RTS-u, a kako sada stoje stvari, šef struke crno-belih Miroslav Đukić će do pred sam start biti u dilemi kojih 11 igrača da izvede na teren.

A za to vreme, čelnici Partizana - predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura pokušavaju dodatno da motivišu fudbalere da večeras zablistaju punim sjajem u Plzenju.

Tako je Vazura najavio da će u slučaju uspeha crno-beli moći da računaju na veće premije od dosadašnjih.

''Premije igračima su veće nego ranije, ali ostaće pod velom klupske tajne'', poručio je Vazura, a današnji ''Žurnal'' spekuliše da će umesto dosadašnjih 130.000 evra, fudbaleri moći da računaju na 190.000 evra.

Isti list prenosi i optimističku izjavu predsednika kluba Milorada Vučelića, koji ne samo da gleda ka pobedi večeraa, nego i mnogo dalje.

''Očekujem još dva evropska putovanja, što znači da ćemo igrati u četvrtfinalu'', konstatovao je Vučelić.

Sjajno je raspoloženje  Plzenju i u ostatku Partzanove ekspedicije, o čemu svedoči i snimak koji se sinoć pojavio, a na kojem potpredsednik Vuletić, sportski direktor Iliev i autor ''Partizanovog vesnika'' Željko Pantić zajedno nazdravljaju:

''Za Partizan''
.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke