Mobilizacija u Zvezdi - Šta su Džajić i Terzić poručili igračima?

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.04.2015.
11:46
Izvor: Sportske.net, Sport

Poraz u Novom Pazaru upalio je ''crvenu lampicu'' u Crvenoj zvezdi. ''Večiti rival'' je pobegao na pet bodova razlike, ali uprava ne dozvoljava da se ekipa prerano preda.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Tek što je ''istopila'' Partizanovu zimsku zalihu, Crvena zvezda je porazom u Novom Pazaru dozvolila crno-belima da ponovo značajno odmaknu na vrhu tabele i sada opet moraju da čekaju neki novi kiks komšija kako bi mogli da se nadaju odbrani titule.

Ipak, za Zvezdu je u ovom trenutku najvažnije da se Lalatovićeva ekipa uđe u novu seriju pobeda i da kiks protiv Pazaraca ne ostavi veće posledice.

Zbog toga su juče pred igrače izašli i čelni ljudi kluba, a obratili su im se generalni direktor Zvezdan Terzić i počasni predsednik Dragan Džajić.

Aktuelni predsednik Svetozar Mijailović je bio u ulozi posmatrača, kao i zamenik sportskog direktora Blažo Raosavljević, koji je takođe bio prisutan.

Kako prenosi današnji ''Sport'', čelnici kluba su poručili prvotimcima da od njih očekuju da u narednim mečevima budu još borbeniji, jer šampionska trka još nije završena. Zvezdino rukovodstvo veruje da će se to videti već u četvrtak protiv čačanskog Borca.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke