Mnogo važan dan za Partizan, očekuju se DVE konkretne odluke!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.12.2018.
10:10
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Kakav će epilog biti?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Nedelju dana trajalo je zatišje u Humskoj, izuzimajući polemike na relaciji Vuletić-Lazović, ali već danas bi iz Partizana i Zajednice klubova trebalo da stignu bar dve konkretne informacije.

Prva je vezana za status trenera Zorana Mirkovića, koji je ostao zagonetan posle meča sa Mačvom, kada je rekao da se ''ne snalazi u ovim vremenima'' i da će dobro razmisliti da li će nastaviti započeto.

Očekivalo se da svoju odluku čelnicima kluba saopšti dan posle tog meča, ali usledila je nedelja odmora za šefa struke crno-belih koja je upravo završena i onm bi već danas trebalo da sedne oči u oči sa klupskim rukovodstvom i saopšti im šta je odlučio.

Druga informacija trebalo bi da stigne iz Zajednice, a prema saznanjima ''Žurnala'', ona će biti nepovoljna po crno-bele.

Naime, pomenuti list navodi da će direktor Superlige Vladimir Bulatović oko podneva saopštiti odluku o registraciji utakmice Partizan - Mačva, koja je završena bez golova, a za koju su iz Humske tražili da se ponovi zbog teških vremenskih uslova u kojima je odigrana.

Podsetimo, Bulatović do sada nije registrovao utakmicu, što je davalo nadu crno-belima da će njihov zahtev biti eventualno prihvaćen, ali poslednje informacije govore da će oko podneva biti saopšteno da se meč registruje ostvarenim rezultatom, 0:0.

Naravno, biće zanimljivo videti reakciju iz Partizana posle toga, s obzirom da su crno-beli pretili čak i istupanjem iz lige...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
UGASICE SE partizai
Monday, 24.12.2018
13:27

Premali su oni klub da bi ikoga mogli da ucenjuju,evo liga im lepo rekla,istupite,niste bitni i oni jadni stoje i ne znaju sta da kazu. Nema bato,sto ulazis u frku kad si slabiji.