Mnogima je pomogla, hoće li i Boaćiju?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.02.2018.
12:07
Izvor: Sportske.net

Više od stotinu fudbalera potražilo je pomoć kod doktorke za koju je čula čitava Evropa. Sada je došao red na Ričmonda Boaćija.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći sutra će ponovo biti podvrgnut lekarskim pregledima kako bi se utvrdilo pravo stanje povrede mišića na desnoj nozi a odmah će krenuti i na terapije.

Crvena zvezda je u četvrtak saoptila da povreda nije teže prirode i da bi za desetak dana reprezentativac Gane mogao da se vrati na teren. Problem je što Zvezda za manje od dve nedelje ogra prvu utakmicu 1/16 finala Lige Evrope protiv moskovskog CSKA i pitanje je da li će Boaći biti spreman za "Armejce".

Optimistične procene stižu iz Antalije gde je Mitar Mrkela srpskim izveštačima koji prate pripreme Zvezde reko da bi Ričmond Boaći mogao da zaigra čak i u prvoj utakmici sa CSKA.

"Ja sam optimista da će biti spreman i za prvu utakmicu protiv CSKA. Videli smo onaj prvi snimak ali treba ostaviti rezervu jer kažu da snimak treba da se radi 48 sati posle povrede. Mi smo uradili odmah, a taj snimak kaže da nije u pitanju teža povreda", rekao je Mrkela.

Današnje izdanje "Sportskog žurnala" donosi vest o tome da bi u proces oporavka Ričmonda Boaćija trebalo da se uključi i doktorka Marijana Kovačević koja je svojim metodama pomogla mnogim svetski poznatim igračima.

"Prognoza je da pauza treba da bude desetak dana, a nakon nekih intenzivnih terapija koje će početi već sutra očekujem da to može da bude i brže. Hajde sa sačekamo, sutra će ponovo na snimanje i već sutra mu je zakazana terapija", poruka je Mitra Mrkele.

Marijana Kovačević u svojoj karijeri ima sijaset uspešno obavljenih terapija i poznata je širom Evrope. Među fudbalerima koji su upražnjavali terapije kod doktorke Marijane nalaze se Vensan Kompani, Robin Van Persi, Pablo Zabaleta, Jusi Benajun ali i mnogi drugi svetski poznati igrači koji nisu javno želeli da pričaju da su pomoć tražili u Srbiji.

Ostaje nada da će doktorka Marijana svojim terapijama uspeti da sanira povredu Ričmonda Boaćija kako bi Zvezdin napadač bio spreman da istrči na teren već 13. februara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vrlo intelektualno
Friday, 02.02.2018
13:16

Treba da ga Miroljub Petrovic posalje kod dr Milisava Nikolica,a ne da ide kod tih blejaca :D

avatar
DeXy \'92
Friday, 02.02.2018
14:13

Ahahaa bravo to sam hteo da napisem :D

avatar
Vrlo intelektualno
Friday, 02.02.2018
18:03

Eto vidis,a ovi genijalci ne shvataju o cemu se radi,pa udaraju na minuse 😂