Mnogi su zadovoljni našom grupom, a šta mislite ko je ODUŠEVLJEN?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.12.2017.
11:52
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Neka se ova njegova očekivanja pokažu i na delu narednog leta u Rusiji.

Beta/Nick Potts/PA via AP
Beta/Nick Potts/PA via AP

Povezane vesti

Brojne reakcije stižu posle jučerašnjeg žreba grupa za Mundijal u Rusiji, a utisak je da su ovdašnji ljubitelji fudbala zadovoljni epilogom.

Podsetimo, Srbija će se za prva dva mesta u Grupi E boriti sa Brazilom, Kostarikom i Švajcarskom, a možda i najsnažniju poruku optimizma uputio je naš najbolji strelac u proteklim kvalifikacijama, napadač Njukasla Aleksandar Mitrović.

On je u izjavi za ''Sportski žurnal'' kratko i jasno poručio:

''Bolje nije moglo da bude! Odlično!'', istakao je Mitar.

On nije zadovoljan samo zbog imena rivala u grupi, već i zbog rasporeda.

''Raspored nam ide na ruku. Brazilci su nam ostali za kraj grupne faze, kao poslastica. Imamo priliku da mnoge stvari rešimo već u prva dva susreta. Švajcarci i Kostarikanci zaslužuju maksimalno poštovanje, ali sa njima, u najmanju ruku, možemo ravnopravno da se nosimo'', istakao je Mitrović.

A kada je u pitanju njegova klupska karijera, na zimu bi mogao da se desi zanimljiv razvoj događaja. Opširnije o tome čitajte u prilogu.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Saturday, 02.12.2017
13:52

Pametan covek, i protivnici i raspored, sve nam ide na ruku, jedino sto nam ne odgovara je to ukrstanje grupa, ali, ne mozes da imas bas sve- imali smo srece i u prilikom izvlacenja grupa u kvalifikacijama, a i sada.

avatar
Uroš M.
Saturday, 02.12.2017
13:23

Bilo bi super da, Mitre, koristis centarsuteve koje dobijas, da maksimalno iskoristis svaku loptu, jer takmicenja ovakve velicine ne prastaju greske. Odi negde na pozajicu gde ces da budes standardan prvotimac i da dignes sebi formu pred SP, a onda da pokazes sta znas i koliko vredis.