Mnogi su sumnjali u Ožegovićevu ljubav prema Partizanu, ali posle ove izjave...

Autor: Darko Mitrović
subota 21.07.2018.
13:03
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Iako mediji danima najavljuju njegov odlazak iz Partizana, Ognjen Ožegović i dalje daje sve od sebe u crno-belom dresu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Videlo se to i u četvrtak uveče protiv Rudara (3:0), u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, kada je Ognjen Ožegović bio i strelac jednog od tri gola crno-belih i kada su navijači u svojim komentarima primećivali da popularni ''Ožeg'' daje i 110 posto mogućnosti na terenu.

I dalje je neizvesno da li ćemo i u nastavku sezone gledati Ožegovića u Partizanovom dresu, s obzirom da je letnji prelazni rok u punom jeku, ali napadač crno-belih i van terena, u svojim izjavama, pokazuje koliko je privržen klubu iz Humske.

Toliko da ga ne zanima bilo kakva priča o Crvenoj zvezdi, čije je boje svojevremeno branio.

Naime, kako pšrenosi ''Žurnal'', Ožegović je posle meča sa Rudarom bio zamoljen da prokomentariše to što će Zvezda igrati 1. avgusta u Litvaniji protiv Suduve, a Partizan samo dan kasnije u istoj zemlji protiv Trakaija. Ožegović im je odbrusio u jednoj rečenici:

''Ne zanimaju me Crvena zvezda i njeni navijači!''.

Podsetimo, Ožegović je rekao i da bi voleo da ostane u Partizanu, da u ovom trenutku ne razmišlja o ponudama koje stižu, ali da po tom pitanju ne zavisi sve od njega.

Možda mu se želja i ispuni posle ove izjave...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Saturday, 21.07.2018
16:50

ljubav se ne dokazuje na taj nacin nego borbom na terenu,izgaranjem i golovima....tako te neko moze postovati.Ovo sto radis je zalosno i tuzno,tako mozes zaraditi sve ali postovanje i ljubav ne.

avatar
trifun
Sunday, 22.07.2018
07:15

A on se kao ne bori?Može mu se prebacivati hiljadu stvari,da ne daje golove,da je ovakav ili onakav ali da se ne bori nemoj lupati molim te.A o uticaju najlošijeg trenera u super ligi na njegovu igru da ne trošim reči.Ožeg napred,Ožeg nazad,jurca ga po čitavom terenu pa se onda pita što nema koncetracije za završni udarac.Tavamba je Djukića ignorisao po pitanju trčanja i kretanja po terenu.

avatar
Delije Sever 021
Saturday, 21.07.2018
15:43

A ko mu spomenuo navijace u pitanju ? Ne zanimaju te oni sa kojima si do juce na severu i sam delio dobro i lose...to govoris zbog navijaca partizana...ali ne dokazuj se recima i ljubljenjem grba,dokazi se na terenu,tako se ljubav i postovanje zasluzuju,ovakvim izjavama samo brukas sebe i nece te voleti zbog toga

avatar
Bomby
Saturday, 21.07.2018
14:29

Ako stvarno volis Partizan NAPUSTI GA MOLIM TE !!! IDI PREKO UZMI PARE

avatar
The Red Army
Saturday, 21.07.2018
13:59

Jos manje ti zanimas njih :)

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Saturday, 21.07.2018
13:15

Slike na insta si obrisao dobro je ali nisi na vreme :D :D :D