Mnogi su se pitali da li će Terzić doći u Humsku na derbi, ovo je odgovor!

Autor: Darko Mitrović
subota 22.09.2018.
12:14
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Epilog je već poznat.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde sutra će u Humskoj imati podršku ne samo sa severne tribine, već i iz lože.

Naime, kako danas prenosi ''Telegraf'', čelnici Crvene zvezde uputili su kolegama iz Partizana zahtev za prisustvo sutrašnjem 158. derbiju u Humskoj, a taj zahtev je vrlo brzo i prihvaćen.

Pomenuti izvor navodi da će, na osnovu zahteva iz Ljutice Bogdana, najužem rukovodstvu Crvene zvezde, na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, biti omogućen dovoljan broj mesta u svečanoj loži, ali i u ložama nadomak nje.

Dilema koju pominjemo u naslovu postojala je imajući u vidu događaj tokom prethodnog derbija na ''Marakani'', kada su navijači Crvene zvezde improvizovane faluse, napravljene od balona, prosledili sa tribina u ložu u kojoj su se nalazili čelni ljudi Partizana.

Sećate se da je to izazvalo njihovu oštru reakciju posle utakmice, ali ovoga puta nisu želeli da sprovode bilo kakve sankcije preme Zvezdinom rukovodstvu, već im je cilj da se pokažu kao pravi domaćini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan28
Saturday, 22.09.2018
12:19

Ružan gest od starne navijača Crvene zvezde... Svaka čast za čelnike Partizana koji su obezbjedili dolazak uprave Zvezde.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 22.09.2018
13:38

To je njihova obaveza, a ne dobra volja.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Saturday, 22.09.2018
18:35

Jako licemeran komentar ako se zna da je isti taj porucivao saciriju da ne dolazi. Obaveza svakog kluba koji je domacin je da obezbedi gostujuce igrace i da im garantuje sigurnost, a vi ih jos i plasite:-D

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 22.09.2018
15:56

Nismo isti...na našu sreću.