Mnogi ih već vide u Zvezdi, ali oglasio se menadžer...

Autor: Darko Mitrović
subota 23.12.2017.
19:43
Izvor: Sportske.net

Očigledno, neće ići to tako lako.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Deset dana prošlo je od završetka jesenjeg dela sezone, a navijači Crvene zvezde i dalje čekaju ime prvog pojačanja, ako izuzmemo povratak napadača Milana Pavkova sa pozajmice iz niškog Radničkog.

Od pre nekoliko dana uveliko se pominje mogućnost transfera veziste Mirka Ivanića i štopera Nemanje Milunovića iz BATE Borisova u Crvenu zvezdu, ali onda su iz kijevskog Dinama jasno poručili da ulaze u trku za Ivanića.

Međutim, danas se u beloruskim medijima pojavio intervju menadžera Saše Đorđevića koji je otkrio da ni Ivanić ni Milunović nisu baš voljni da se ove zime vraćaju u Srbiju.

''Transferi su još daleko. Rukovodstvo BATE Borisova za sada ne želi da pusti Ivanića i Milunovića u Crvenu zvezdu. Igrači takođe nemaju želju da se vrate u Srbiju. Istina je, Crvena zvezda je pokazala interesovanje, ali ništa još nije potpisano'', istakao je Đorđević.

U medijima se takođe pomiljala suma od 2.5 miliona evra za koliko bi, navodno, BATE ''u paketu'' pustio pomenutu dvojicu igrača.

''Ne želim da pričam o novcu, samo Anatolij Kapski ima pravo da odluči za koju sumu je spreman da se rastane sa ovim igračima.

Znam takođe da veliki klubovi žele Kangu i Boaćija. Ako ih Zvezda bude prodala, onda će imati i više novca za kupovinu'', primećuje Đorđević.

On je takođe otkrio da za Milunovića i Ivanića ima ponuda i iz Nemačke, Belgije, Turske, ali i iz Kine, tako da Zvezda ima sve ozbiljniju konkurenciju u pšokušaju da angažuje ovu dvojicu fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Sunday, 24.12.2017
13:37

Idu ljudi gde ima više para, treba ih razumeti. A ne znam i zašto će nam? Milunović je isti tip štopera kao i Savić, ne mogu igrati zajedno jer bi bili prespori, pogotovo kada mi napadamo. Ivanić bi morao igati umesto Kange, koji je sada u lošoj formi, ali kada uđe u formu mnogo je bolji od Ivanića. Pa da nije bilo njega mi ne bi bili u Ligi Evrope, da li smo to zaboravili? Trebamo vratiti Pavkova, dovesti Bena kao zamenu za Boaćija, i pokušati nagovoriti Donalda i LeTaleka da ostanu. Pokušati dovesti Đurđića i Kataija, mnogo su bolji i jeftiniji od Ivanića. Najbitnije je prodati Boaćija, tu se može uzeti mnogo.

avatar
Sunday, 24.12.2017
19:27

nece se za Boacija uzeti nista veruj mi druze..sam Terzic kolko god je cudno rekao je istinu da niko zvanicnu ponudu nije poslao, tako realno ne zeli njega pola evrope ili neki jaki tim, ima da se desi da ode na kraju bez obestecenja!

avatar
RašaNoviSad
Sunday, 24.12.2017
09:27

Mrko se vama priviđa unazad godinama ali bre neće on kod vas. vi ste buranija za njega

avatar
CCCC
Sunday, 24.12.2017
05:38

Ne razumem dovođenje Ivanića u Crvenu Zvezdu. Pre svega mislim da na toj poziciji imamo i sada dovoljan broj igrača, a i definitivno nam je jeftinije da zadržimo ovo što imamo, nego da dovodimo nekoga ko tek treba da se uklopi u tim.nJoš je tu njegovo nepostojanje želje da se vrati u srpski fudbal.nMislim da bi se trebalo preorijentisati odmah na neko drugo pojačanje, a zašto da ne iz domaće lige?

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 23.12.2017
21:46

Могу да разумем да им се не враћа у Србију. Али, ако је тако, боље је окренути се другим опцијама.

avatar
dejanera2
Saturday, 23.12.2017
21:32

Eto sta napravi glupavo pravilo o ogranicenju broja stranaca! Igraca kao Ivanic i Milunovic ima koliko hoces po svetu ali su nasi klubovi (pre svega Zvezda i Partizan) osudjeni da kupuju nase igrace pa i ako im ne odgovaraju u potpunosti, (bilo cenom bilo kvalitetom). Zelimo da nam klubovi igraju Evropu a tamo svaki klub po 20 stranaca i sad smo mi u ravnopravnom polozaju?!

avatar
Čeki
Saturday, 23.12.2017
21:02

U sustini, malo para, a ne vraca im se u nasu zemlju jer ima boljih i lepsih kako smatraju. Po meni onda ni ne treba da dolaza jer ko zna kako ce igrati s tim raspolozenjem.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 23.12.2017
21:43

Потпуно си у праву. Па макар у питању било само тврђење пазара.

avatar
Čeki
Sunday, 24.12.2017
01:23

Hvala, ali samo ovako i moze da se zakljuci, da BATE hoce jos para (mozda sto smo ih izbacili :D ) a ni ova dvojica nisu zagrejani tako da, ne hvala.

avatar
Petar Gazivoda
Saturday, 23.12.2017
20:53

Nisu potrebni ! Djuricic ,Ben, Katai i Sulejman Kulibali i prelazni rok ne moze bolje !!!