Mnogi i ne znaju da su bili u istom timu! Zvezdin fudbaler jedva čeka ponovni susret sa Salahom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.10.2018.
21:14
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prošlo je nekoliko godina od tada, u sredu će biti na suprotnim stranama...

EPA-EFE/MAHMOUD KHALED
EPA-EFE/MAHMOUD KHALED

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde sutra se sele u Englesku, gde će u sredu od 20:55 započeti utakmicu trećeg kola Lige šampiona protiv domaćeg Liverpula.

Svi se raduju još jednom evropskom spektaklu, a sa posebnim emocijama na ''Enfild'' će stići Zvezdin brzonogi vezista Veljko Simić.

Dan pred put na Ostrvo, on se prisetio vremena dok je bio član švajcarskog Bazela, posle odlaska iz Crvene zvezde, 2013. godine.

U to vreme, sadašnja prva zvezda Liverpula Mohamed Salah takođe je igrao u Bazelu, pre nego što se 2014. preselio u Čelsi. Simić ima samo reči hvale i za igre i za ponašanje Salaha u tom periodu i naravno, jedva čeka da se ponovo vidi sa slavnim Egipćaninom.

''Bio sam mlad, sa 18 godina sam došao u Bazel. Jedno vreme smo zajedno trenirali u prvom timu, tada sam ga i upoznao. Salah je bio super u svakom smislu i ljudski i igrački.

Videlo se i tada da će biti vrhunski fudbaler. Pamtim ga kao sjajnog momka, uvek dobro raspoloženog i nekog ko će svakom rado da izađe u susret. Od tada se nije mnogo promenio, bradu i frizuru nije menjao.

Nismo ostali u kontaktu i biće mi drago da ga ponovo vidim. Bilo bi lepo i da zamenimo dresove posle utakmice'', objašnjava Simić u izjavi za ''Novosti''.

Foto: Beta/Branislav Božić/Ev
Veljko Simic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke