Mnoge je letos iznenadio njegov dolazak, ali kod Mirkovića je igrao ''na kašičicu'', da li će proleće promeniti sve?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.01.2019.
13:59
Izvor: Sportske.net

U nedostatku novih pojačanja, možda bi na proleće neko od dosadašnjih rezervista mogao da izbije u prvi plan u Partizanu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Samo dva dana ostala su do ponovnog okupljanja ekipe Partizana, na prozivci koju je zakazao aktuelni šef struke Zoran Mirković.

Od poslednje jesenje (tačnije zimske) utakmice protiv Mačve u Humskoj ništa se još nije promenilo u Partizanovom igračkom kadru, o čemu smo već pisali prethodnih dana.

Pojačanja još uvek nema, ali ni odlazaka od kojih bi moglo da se značajnije zaradi.

Međutim, ako se vratimo malo unazad, videćemo da i neka letošnja pojačanja još uvek čekaju da dođu punog izražaja u ekipi Zorana Mirkovića.

Pre svih, rumunski internacionalac Gabrijel Enake koji je došao kao pojačanje na poziciji desnog beka i o čijem statusu se u više navrata pisalo, ali i iskusni, 32-godišnji vezista Milan ''Lola'' Smiljanić, čiji je povratak u Partizan letos mnoge iznenadio.

Potom se tokom jeseni moglo postaviti i pitanje svrhe tog transfera, s obzirom da je Smiljanić u prvom delu sezone veoma retko dobijao priliku da zaigra. Upisao je tek 10 nastupa u kojima je na terenu provodio u proseku oko pola sata po meču.

Ugovorom je vezan do juna naredne godine, pa je za očekivati da se popularni ''Lola'' tokom zimskih priprema izbori za znatno bolji status u ekipi Zorana Mirkovića. Njegova privrženost Partizanu nikada nije bila sporna, verujemo i želja da u svakom trenutku pruži svoj maksimum na terenu.

Pa, ako se obistine najave o odlasku Saše Zdjelara u inostranstvo, možda Smiljanić iskoristi upražnjeno mesto i konačno se nametne aktuelnom šefu struke...

Foto: Beta/Branislav Božić/Ev
Milan Smiljanic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Monday, 07.01.2019
21:07

Nije on igrač za PFC već za timove koji se bore za opstanak. Dovedite Jojića i Evertona!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 07.01.2019
22:05

Everton je otisao u MLS.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 07.01.2019
15:03

Ma kakav Lola, znalo se koja ce mu biti rola kad je dosao. Stojkovic (?, ?)- Gajic/Enake (Vulicevic), Miletic (Ostojic), Valiente (?), Obradovic (Sehovic)- ? (Smiljanic/Scekic), ? (?)- Tosic (Zakaric/Jankovic), Pantic (Kosovic/Djerlek), Ivanovic (Kokir)- Gomes (?, Nikolic).