Mladost nadigrala Partizan - Lučanci spremni za Evropu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.06.2017.
12:48
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana okončali su prvi deo priprema za novu sezonu porazom na gostovanju lučanskoj Mladosti. Danilo Pantić upisao povratnički debi, Lučanci ostavili sjajan utisak pred duel sa Interom iz Bakua.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Mladost je u generalnoj probi pred izlazak na evropsku scenu savladala Partizan u Lučanima rezultatom 1:0 (0:0) i tako nanela drugi poraz crno-belima u sklopu priprema za novu sezonu.

Mladost:
Krznarić, Šatara, I. Milošević, B. Milošević, Pejović, Marinković, Radivojević, Gavrić, Jovanović, Trifunović;

Igrali su još: Rosić, Zečević, Marković, Odita, Gafurov, Pavlović, Sinđić, Saničanin, Terzin, Pešić, Kijevčanin;

Partizan (1. poluvreme): N. Stevanović, Vulićević, Miletić, Ostojić, Ćirković, Jevtović, Everton, Mihajlović, Đuričković, Pantić, Tavamba;

Partizan (2. poluvreme): Jovičić, Radin, Subić, Bošnjak, Marković, Marjanović, Nišić, A. Stevanović, S. Jovanović (od 71' Đilas), Ilić (od 70' Birmančević), Đ. Jovanović;

Superligaš iz Lučana ugostio je šampiona Srbije na stadionu koji će sledećeg četvrtka prvi put u istoriji biti poprište jednog evropskog meča.

Trener Partizana Miroslav Đukić odlučio je da crno-beli odigraju po poluvreme sa različitim postavama kako bi se većina igrača koja je prošla prvi deo priprema istrčala uoči povratka u Beograd.

Povratnik u redove Partizana Danilo Pantić nastupio je u prvih 45 minuta ali je njegov kolega iz zadnje linije Lazar Ćirković bio igrač koji je ostavio najbolji utisak posle prvog dela igre.

Na osnovu viđenog da se zaključiti da je trener Lučanaca Nenad Milovanović već "našpanovao" ekipu za takmičarske mečeve jer Mladost sezonu počinje za sedam dana.

Lučanci su se pokazali u jako dobrom svetlu, ostavili su bolji utisak u odnosu na goste iz Humske a samo je realizacija bila slaba tačka domaćih na današnjem meču.

Tokom prvog dela meča Mladost je u više navrata pretila Nemanji Stevanoviću koji je u 32. minutu imao sjajnu intervenciju. Deset minuta pre pomenute situacije Lazar Ćirković je sprečio čist gol uklizavanjem ispred igrača koji je imao otvoren put ka nebranjenoj mreži gostiju.

Partizan u prvom poluvremenu nije bio previše opasan po protivnički gol, a slična slika viđena je i u nastavku iako je na terenu bio potpuno drugi tim.

Jedini gol na meču pao je posle penala koji je skrivio golman Marko Jovičić nesmotrenom intervencijom u sedmom minutu nastavka! Siguran izvođač najstrože kazne bio je Ivan Marković.


Svoju najbolju priliku u nastavku, a slobodno se može reći i na čitavoj utakmici, crno-beli su imali u 74. minutu kada je Đorđe Jovanović dobio povratnu loptu na nekih deset metara od gola ali je šutirao direktno u dobro postavljenog čuvara mreže lučanske Mladosti.

Marko Jovičić se u 78. minutu donekle iskupio za grešku kojom je omogućio domaćima da stignu do pobedonosnog gola, pošto je odlično intervenisao posle kontre koju su izveli fudbaleri Mladosti.

Mogli su domaći i ubedljivije da slave da je u 85. minutu lopta završila u mreži umesto na prečki, nakon čega je Jovičić još jednom dobrom intervencijom sprečio Oditu da pogodi iz odbitka.

Poslednju priliku za izjednačenje Partizan je imao iz slobodnog udarca u prvom minutu nadoknade ali je golman Mladosti sjajno intervenisao i sačuvao pobedu svom timu.

Partizan je utakmicom u Lučanima kompletirao prvi deo priprema, pošto se ekipa danas vraća za Beograd, a u nedelju je očekuje odlazak u Moravske Toplice.

Lučanci mogu da budu zadovoljni prikazanim na generalnoj probi pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope, a jedino ostaje briga zbog povrede Saše Jovanovića koji je morao da napusti teren već u 19. minutu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

43 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mmmmmmccccc
Saturday, 24.06.2017
12:13

Ivan markovic novajlija CAR

avatar
R E V O L T
Friday, 23.06.2017
10:34

3 pojacanja su minimum minimuma. Nije u skladu?!

avatar
Scarface
Thursday, 22.06.2017
23:07

covek je izmenio dve postave na utakmici.daje svim igracima sansu.vidi on gde treba pojacati.ima dovoljno vremena za pojacanja.ne sumnjam ja u djukica.pustite coveka da radi svoj posao.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 22.06.2017
18:01

Nikad jaca Mladost iz Lucana.

avatar
ercov
Thursday, 22.06.2017
17:44

Nije frka izgubljena utakmica u ovom delu priprema vec zabrinjavajuce izdanje ove nase dece koja ne znaju da iskoriste ovako retko ukazanu sansu i da se nametnu svima svojim talentom.

avatar
magister
Thursday, 22.06.2017
17:32

Ja vidim promenu sistema. Umesto Nikolićeva 2 krila i 2 špica Đukić izgleda forsira uobičajeniju varijatnu play, dva krila, špic. Za 180' protiv timova slabijeg kvaliteta - 0 bodova, 0 golova... Ja bih razmislio.

avatar
Manitu
Thursday, 22.06.2017
16:33

Kad se ne namesta onda su i rezultati realni a ne beskonacan niz pobeda

avatar
Thursday, 22.06.2017
14:44

Gladao sam 2-go poluvreme. Pa Mladost nije prešla centar. Nije dobar rezultat ali biće dobro

avatar
R E V O L T
Thursday, 22.06.2017
15:28

Zasto izmisljas?

avatar
Thursday, 22.06.2017
14:40

Mladost ako izbaci azerbejdzance to ce biti senzacija!!!

avatar
indija durot
Thursday, 22.06.2017
15:13
avatar
Petar Petar
Thursday, 22.06.2017
14:36

Ljudi, da li mi stvarno mislimo da idemo u Evropu sa Cirkom, Jevtvicem i sa ni jednim top bekom (levi, ili desni nije bitno). Znaci, stoper, jedan bek (po mogucnosti desni), obavezno bar jedan defanzivni vezni i ne bi bilo lose i ofanzivni vezni. Pa nije Evropa SL gde ces sve protivnike da dobijas na to sto ces da ih nadtrcis, treba malo i znanja u tom takmicenju. Znaci, bar tri igraca da se dovedu koji znaju da prime loptu iz prve i da od deset dodavanja pogode devet, a ne Jevta koji svako petnaesto pogodi igraca i Mihajlovic koji ne zna gde se nalazi na terenu. Jos jedna stvar, cak i da je ova ekipa dovoljno dobra za Evropu, kako vi mislite da igrate na tri fronta sa 13-14 igraca? Znaci, bar 4 pojacanja, to je potreba, a ne dobra volja. Otvorite se malo, sta ste se stisli, a posle kad vidite da ce sezona da vam propadne onda nudite po milion za igraca, kao sto ste za Ivanica. Kupite nesto na vreme, jer posle toga nije bitno, secate se prosle sezone kad ste zakasnili sa Leom i Djukom. Da ste ih imali protiv Poljaka, igrali bi ligu Evrope 100%.. Sta vi ocekujete, doveli ste Djukica i on ce da ih nauci da igraju fudbal preko noci?

avatar
kosingas
Thursday, 22.06.2017
21:05

Pa odluči se 3 pojačanja ili 4!U prvom delu si zamenio pola ekipe!Imaš 3 leva beka u Partizanu a ti bi i 4!Ajde da dovedemo 6 na 1 poziciji kao neki!

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 22.06.2017
14:31

Nema veze bićemo pravi za mesec dana. Prijateljske su rezultatski nebitne.

avatar
Zoran Vukic
Thursday, 22.06.2017
14:11

polako prpreme su tek pocele bice sve ok kad trba sad se proba napred crno-beli

avatar
Taktičar
Thursday, 22.06.2017
14:09

Ko prati Partizana zna da na pripremama uvek gubimo meceve, to se zove tempiranje forme za pocetak takmicarskih meceva.

avatar
Navijač Partizana
Thursday, 22.06.2017
13:50

To je ona ista mladost koju smo deklasirali 5:0 ejjjjj

avatar
Thursday, 22.06.2017
17:23

Možda ali mi nismo isti: Milenković, Kosović, Janković, Leonardo, Đurđević...pola tima nam nedostaje od te utakmice plus što igramo i sa kombinovanim timom u 2p od rezervista i kadeta. Ne žalim (se) zbog toga samo argumentujem.

avatar
Thursday, 22.06.2017
13:40

Ovaj Partizan je iz dana u dan sve gori. Leonardo ih ne zarezuje 2%.nSve što je Nikolić gradio, ode u 3 pm. 😆

avatar
kosingas
Thursday, 22.06.2017
21:06

Nadaj se qko ti to pomaze da zaspis

avatar
Offside
Thursday, 22.06.2017
13:27

Sta uprava ceka,zasto nema pojacanja?Buducnost je vec dovela 4 pojacanja,mi nismo ni jedno (Juda se ne racuna u pojacanja).Ja sam napisao pre nedelju dana da ovo ne ide na dobro,ekipa igra ocajno,pojacanja na mestu stopera ne mogu da dovedu,o ostalim pojacanjima na gorucim pozicijama nema ni reci..Plasim se da mi ni Buducnost sa ovim timom necemo proci,cak i ukoliko prodjemo sta dalje sa ovim potpuno raspanovanim timom?Vreme curi,mislim da uprava hitno treba da reaguje ako misle ista da naprave od ovog cekanja nema nista..

avatar
Thursday, 22.06.2017
14:48

Ovaj tim sa Leonardom i Đurđevicem je osvojio duplu krunu. Zasto ga sad razbijati. Mi smo sa odlaskom Marka izgubili pobednicki mentalitet. Kad nema dirigenta onda je svaka melodija cudna.

avatar
kosingas
Thursday, 22.06.2017
21:07

Pravite od Budućnosti Barselonu katastrofa

avatar
Offside
Thursday, 22.06.2017
16:04

Dobro onda hajde da ostavimo ovu ekipu koja je suplja na sve strane samo zato sto su prosle sezone uzeli dve titule..Budite ozbiljni i realni,bez pojacanja mi ispadamo od Buducnosti,to je jasno kao dan,a vi se manite izgovora na Marka i taj mentalitet jer mene izgovori ne zanimaju ja hocu Evropu u Humskoj pa makar to znacilo promenu ili rasprodaju pola tima zarad LS ili LE!A mi se nikako ne mozemo osloniti samo na Lea i Urosa jer u ostalim linijama duva promaja.Ja se slazem da jeMarkov odlazak sokirao mnoge u klubu ali sta sad mora se dalje,kakvo gubljenje mentaliteta,prava ekipa to sebi nesme da dozvoli!Pa dosao je mnogo bolji trener.

avatar
R E V O L T
Thursday, 22.06.2017
15:29

Zato sto nam za Evropu treba mnogo vise, daleko vise od ovog tima.

avatar
The Real Man
Thursday, 22.06.2017
13:27

Ljudi ne palite se, jos je rano za sud. Na pola smo priprema, bez 3, 4 igraca, noge su jos uvek teske, tek se izaslo iz kondicionog treninga. Djukic je iskusan i dobar trener, zna on sta radi. Lucanci su prosli pripreme, verovatno su i trenutno spremniji, sezona im pocinje za nedelju dana ako se ne varam. Bice sve kako treba do meca sa Crnogorcima.

avatar
crvena zvezda le
Thursday, 22.06.2017
13:25

Eto kakva je igra Partizana bez Djurdjevica i Leonarda.

avatar
Peron
Thursday, 22.06.2017
13:49

Pa normalno, nasa dva najbolha igraca.. Mi ih placamo.. Gledaj vase dvoriste, samo se pitam dokle i odakle ovaka bahatost po 10 pojacanja a dug preko 50 milki..

avatar
kosingas
Thursday, 22.06.2017
21:08

crvena zvezda le i najzaduzenijom to si zaboravio!

avatar
crvena zvezda le
Thursday, 22.06.2017
15:11

Pa sta ces svi hoce da zaigraju u najboljem i najtrofejnijem klubu u Srbiji.

avatar
Poznavalac
Thursday, 22.06.2017
13:07

ocekivano,bez pojacanja i to kvalitetna zavrsicemo brzo svoje putesestvije po evropi..Potpisujem da jevtovic,miletic,alen stevanovic,golman stevanovic,tavamba ne bi igrali u 80% superligaskih timova..

avatar
kosingas
Thursday, 22.06.2017
21:08

Samo potpisuj!

avatar
Luka Kuzmanovic
Thursday, 22.06.2017
13:05

Ne mirise mi ovo na dobro.

avatar
Partizan/Lazio
Thursday, 22.06.2017
13:03

Kad izgubis,a rezultat bude neuporedivo bolji od igre...

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 22.06.2017
13:00

Nemamo stopera niti desnog beka kamoli ofanzinvog igrača. Ćirković, Mihajlović, Vulicević out nTri nova igrača jn

avatar
Poznavalac
Thursday, 22.06.2017
13:28

vulicevic je solidan,nemamo levog beka jer je miletic nevidjena rupa..

avatar
kosingas
Thursday, 22.06.2017
21:09

Monir,Subic da dovedemo i Lomića šta imamo samo 3 leva beka!?

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 22.06.2017
13:48
avatar
R E V O L T
Thursday, 22.06.2017
12:50

Ne jos jedno nase grozno nego jezivo izdanje, sta sam ja ovo gledao od 33. minuta...