Mladi Zvezdaši: "Konačno da nema suvog trčanja"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 30.01.2018.
11:53
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda je juče odradila samo jedan trening u Antaliji, a danas se vraćaju ustaljenom ritmu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekipa Vladana Milojevića se danas vratila ritmu od dva treninga, ekipa je jutros radila u kompleksu hotela "Riksos", a Uroš Račić je dao svoju ocenu dosadašnjeg toka priprema.

"Juče smo imali vremena za odmor i moram da priznam da nam je to izuzetno prijalo jer u pripremnom period uvek radimo izuzetno naporno. Danas smo se ponovo vratili na ustaljeni ritam od dva treninga na dan. Prvi deo ovog prepodnava bije je malo lakši rad, fokusirali smo se na vežbe snage i rad bez lopte, a u drugom delu ćemo više raditi na taktičkom delu kako bismo nastavili pripreme za naredne prijateljske mečeve koji nas očekuju", rekao je on.

Crvenu zvezdu sutra očekuju dve utakmice, protiv Amkara i Sileksa.

"Odlično je što imamo po dve prijateljske utakmice i što tako svi igrači imaju priliku da dobiju veću minutažu. Imamo oformljene dve ekipe i gotovo svi igramo preko 70 minuta. To nam zaista svima mnogo znači kako bismo se što bolje pripremili za sve ono što nas očekuje kada sezona počne, na prvom mestu za susret sa CSKA", istakao je momak rođen u Kraljevu.

Nakon veoma teških priprema na Kipru, Račić je rekao da je sada daleko bolje.

"Najteži rad je bio na Kipru, sada je mnogo bolje, nije nam teško jer više radimo sa loptom. To je mnogo zanimljiviji rad. Svakom igraču mnogo više prija rad sa loptom nego suvo trčanje. Bitno nam je da smo to najteže prošli", rekao je on.

Pored njega, u video intervjuu za sajt Crvene zvezde, Dejan Joveljić, jedan od najmlađih, govorio je o dosadašnjem toku priprema, kakav je rad bio u teretani i da li ga maltretiraju stariji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke