Mladi golman Partizana obećao još bolji Partizan

Autor: Beta Beta
subota 01.08.2020.
22:58
Izvor: Beta

Golman Partizana Aleksandar Popović rekao je danas da je najvažnije da je njegov tim pobedio na otvaranju nove sezone u Super ligi Srbije, ali je istakao i da crno-beli ne smeju da primaju golove na kraju poluvremena.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Golman Partizana Aleksandar Popović rekao je danas da je najvažnije da je njegov tim pobedio na otvaranju nove sezone u Super ligi Srbije, ali je istakao i da crno-beli ne smeju da primaju golove na kraju  poluvremena.

"Kao i svaka prva utakmica u novoj sezoni tako i ova, uvek najteža, ali važna je pobeda samo i nista drugo... Pokazali smo da smo tim, pokazali smo karakter i na kraju pobedili i to je jedino bitno", rekao je Popović, prenosi Partizan.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u gostima ekipu Napretka sa 3:1, u utakmici prvog kola Super lige Srbije.

Napredak je poveo u finišu prvog poluvremena, ali su crno-beli u nastavku preokrenuli rezultat. Prvo je izjednačio Lazar Marković u 46. minutu, a preokrenuo golovima Bibrasa Natha u 85. minutu sa penala i Nikole Čolića u 95. minutu.

"Ne bismo smeli da dopustimo da primamo gol u poslednjem minutu poluvremena, ali i to se dešava nekad. Kao što sam već rekao, pokazali smo da smo tim i najbitnija je pobeda, sve ostalo ćemo ispravljati i biti bolji u svakoj narednoj utakmici", rekao je Popović.

Popoviću je ovo prva sezona u seniorskom fudbalu da kreće kao prvi golman od prvog kola.

"Svaka utakmica mi je najbitnija, iz svake moram da naučim što više stvari da bih napredovao, jako mi je važno da skupljam iskustvo da svojim zalaganjem steknem poverenje cele ekipe i stručnog štaba i da se nadam što većem broju utakmica", rekao je Popović.

Prilikom gola Lazara Markovića povredili su se i fudbaler Partizana i golman Napretka Mladen Živković koji je vozilom hitne pomoći je izveden sa terena.

"Nisam video kolegu iz Napredaka posle utakmice... Povrede su najgori deo sporta i uvek ostaje neki loš utisak kad neki igrač napusti teren posle povrede kao što su danas Žile i Markec. Ovim putem mu želim brz oporavak i nadam se da će se što pre vratiti", rekao je Popovič.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 02.08.2020
21:30

Mladi golmane, povedi racuna kad ti duga lopta pada u 16 da dodjes do nje prije protivnickog igraca i drugo kad ti stoper gradi prostor ispred protivnika, onda ne oklijevaj da uhvatis loptu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 02.08.2020
03:20

Nemoguce je stajati na suncu po 35 stepeni, a kamoli trcati, igraci bez lopte su uglavnom prestajali prvo poluvreme, a napredak je slucajno, ali iz nepaznje Ostojica dosao do 2 sanse, jednu je iskoristio u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu ih je Partizan zgazio da je trebalo na kraju da bude i veca rezultatska razlika.