Mitrović uskoro u ''mnogo većem klubu'', a Radonjić?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.10.2019.
10:14
Izvor: Sportske.net, Srpski Telegraf

On ga već vidi tamo...

Beta/AP Photo/ Mindaugas Kulbis
Beta/AP Photo/ Mindaugas Kulbis

Povezane vesti

Od dolaska novog selektora reprezentacije Srbije Ljubiše Tumbakovića, jasno je da je uz neprikosnovenog Aleksandra Mitrovića, njegovo puno poverenje dobio i Nemanja Radonjić, koji je u dve poslednje utakmice protiv Paragvaja i Litvanije odigrao po 90 minuta, a prethodno je u Luksemburgu postigao i gol.

Između ostalog, o njima dvojici je Tumbaković govorio u intervjuu za ''Srpski telegraf''.

Kada je u pitanju najbolji strelac našeg nacionalnog tima i londonskog Fulama, popularni ''Mitar'' ne prestaje da trese mreže, bez obzira čiji dres nosi, što je potvrdio i najnovijim het-trikom za Fulam protiv Lutona (3:2).

Tumbaković zato veruje da će snažni napadač uskoro ostvariti transfer u mnogo veći klub od Fulama.

''Mitrovićev het-trik za mene nije iznenađenje. Pratim ga od njegovih početaka u Partizanu, on je momak koji zna šta hoće, poseduje talenat i puno ulaže u sebe. Uskoro ga vidim u mnogo većem klubu i, naravno, očekujem da uspehe prenese i u reprezentaciju'', istakao je Tumbaković.

Nemanja Radonjić u poslednje vreme igra bolje i u klubu, ali ga sinoć nije bilo u igri protiv PSŽ-a na ''Parku prinčeva''. Možda je i bolje tako, jer je njegov Marsej doživeo debakl - 4:0, i to već posle prvog poluvremena.

Tumbaković veruje i njegov kvalitet i nada se da će brzonogi fudbaler tek pokazati sav svoj potencijal.

''Nemanja Radonjić je napravio ozbiljan pomak kada je njegova forma u pitanju. Zahvaljujući partijama koje je dao protiv Luksemburga, konkretno, gde je u drugom poluvremenu preporodio i našu reprezentaciju, forma mu je skočila i u klubu. Ovo sto sada pruža je za očekivati, ali to je mnogo malo u odnosu na njegov potencijal. Od njega se tek očekuje'', objasnio je Tumbaković.

Naravno, neizbežna tema razgovora bio je i Luka Jović i njegov status u reprezentaciji, a Tumbaković je ponovio da od Jovića zavisi kada ćemo ga ponovo videti u nacionalnom timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 28.10.2019
19:46

Da je Real pametan da pošalje Jovića u Fulam i da doplati za Mitrovića pošto retko koja ekipa ima danas takvog napadača, nekadašnjeg pravog centarfora. Napoliju bi isto legao jedan napadač poput Mitrovića.

avatar
NikkiCFC
Monday, 28.10.2019
17:06

A Radonjic moze samo u nekom manjem.