Mitrović: "Nastup za zemlju, motiv više"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.09.2014.
13:50
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Aleksandar Mitrović izjavio je na okupljanju nacionalnog tima u Staroj Pazovi da dobre partije i golgetersku seriju iz Anderlehta želi da prense i u reprezentaciju.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentativci Srbije okupili su se u utorak u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi prvi put od stupanja na dužnost selektora Dika Advokata.

Holanđanin je na prvi spisak igrača za duel sa Francuskom uvrstio samo dvojicu klasičnih napadača koji bi trebalo da donose golove "Orlovima" tokom predstojećih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pored Filipa Đorđevića na spisku se nalazi i Aleksandar Mitrović, napadač Anderlehta koji je na početku sezone postigao pet golova u sedam utakmica za belgijski tim.

Prilikom okupljanja reprezentativaca Mitrović je rekao da dobru formu želi da nastavi i u reprezentaciji.

"Moglo je i bolje, ali nije loše. Ne opterećujem se mnogo, ali želim da nastavim u dobrom ritmu, pogotovo jer je nastup za svoju zemlju motiv više. Imamo novog selektora od koga imamo nešto novo da naučimo i samo polako, ima vremena" rekao je on.

Bivši napadač Partizana do sada je odigrao samo šest utakmica za "A" reprezentaciju Srbije a jedini pogodak na takmičarskim utakmicama postigao je protiv selekcije Hrvatske u kvalifikacijama za minulo SP u Brazilu na koje se "Orlovi" nisu kvalifikovali.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke