Mitrova urnebesna reakcija posle promašenog penala

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.11.2018.
12:46
Izvor: Sportske.net

Iskreno je reagovao, onako kako smo i navikli od njega.

Epa/Robert Ghement
Epa/Robert Ghement

Povezane vesti

Najbolji strelac reprezentacije Srbije i Lige nacija Aleksandar Mitrović juče je postigao još jedan, peti po redu pogodak za ''Orlove'' u pomenutom takmičenju, ali je pri rezultatu 2:0 promašio jedanaesterac u duelu sa Crnom Gorom.


Posle meča, u razgovoru sa novinarima, popularni Mitar je na simpatičan način priznao svoju grešku, uz šalu na svoj račun, i sam se pitajući zbog čega je baš na taj način izveo najstrožu kaznu.

''Ma nisam hteo da to uradim, već sam hteo u suprotan ugao, gde se on nije bacio. Ali, moja glava...

Majke mi, ne znam ni ja što sam to uradio. Nikad više, stvarno ne znam šta mi se desilo. U sekundi sam promenio odluku. Kako sam je šutno znao sam da ide preko.

Gledao sam sinoć Holandiju i kako je izveo Depaj, isto je bocnuo. I na treningu sam šutirao, a sada sam u trenutku odlučio... Jak ste čovek zato je i lopta otišla gore? - Ne znam... Možda sam više glup čovek, nego što sam jak'', izjavio je Mitrović, a prenosi ''Kurir''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 18.11.2018
15:22

Penal je bio. Kad je Matić zamahnuo, Šćekić ga je kolenom ćušnuo i izbacio iz ravnoteže, taman da promaši loptu i padne. Ofsajd, kod Mugošinog gola glavom - čini mi se - jeste postojao. Ima na YouTube-u. Snimak je ukočen - ali trenutak pre nego što je igrač Crne Gore uputio loptu. U svakom slučaju se radi o milimetrima, pa se takve stvari mogu i ovako i onako presuditi i tu nema ljutnje. Uveren sam da bi VAR ukočio, kao što sam ja, ne taj trenutak koji je izdvojen na YT-u, nego delić sekunde kasnije, kad se po pokretu vidi da igrač CG šutira loptu. A tad se igrač u crvenom dresu (Srbije) i ne vidi, jer ga drugi igrač CG pokriva, ali se vidi njegova noga koja bi trebalo da se meri sa ramenom Mugoše. Po meni - ofsajd. Mitar je zaista simpatičan, ali zamalo da pokvari stvar.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 18.11.2018
20:20

Nije bio ofsajd.

avatar
ISTINA BOLI
Sunday, 18.11.2018
15:20

Pa da si jak i nisi nesto,mnogo jacih fudbalera od tebe ima,a glupljih i nema nesto puno.

avatar
neme
Sunday, 18.11.2018
14:30

Iskrenija konstatacija odavno nije izrecena vise sam glup nego jak.Privatizacija lopte.smesno al kad nemas selektora to ti je to.

avatar
nemam pojma
Sunday, 18.11.2018
14:15

Mitar je i pored gluposti u ovom meču, postigao prelep gol, pravi majstorski i dalje je najzaslužniji za prvo mesto u grupi kao naš najbolji igrač do sada. Ako je Stojković bio najzaslužniji za odlazak na SP, onda će Mitar biti ako se kvalifikujemo na EP. Ne sumnjam da ćemo biti prvi u grupi, to bi bila super senzacija da ne pobedimo ekipu sa Baltika.

avatar
Žarko Petrović
Sunday, 18.11.2018
18:48

Koji Stojkovic, o cemu pricas?
Na SP su nas odveli prvenstveno Tadic, ali i Mitar. Stojkovic je po kvalitetu tu negde sa Rukavinom

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 20.11.2018
09:32

Nece biti, odlicno je branio na gostovanjima u Irskoj i Velsu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 18.11.2018
13:54

Tesko samo zato sto si mnogo jak, inace, to ne bi bilo iskljuceno:-D Moja glavo luda, onaj ti prepusti izvodjenje penala i ti tako jadno sutnes, a jos njima nisu priznali cist gol?! Selektore u pokusaju, ti odluci ko puca!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 18.11.2018
15:13

Kolarov bi trebao da puca, barem bi je udario kako treba, šteta za Mitrovića, jer mu želim da postane najbolji strelac svih vremena.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 18.11.2018
15:23

Slazem se, neka on puca penale, a Matic bude kapiten:-D I ja mu zelim.